Kamalak: Haçlıların bu oyununa dikkat

Kamalak: Haçlıların bu oyununa dikkat

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye ile İranın, Suriye üzerinden karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını savundu

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye ile İran’ın, Suriye üzerinden karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını savundu.
   
Kamalak, partisinin Giresun il teşkilatının olağan genel kuruluna katıldı. Burada konuşan Kamalak, Türkiye gündemini değerlendirdi. Özellikle Türkiye ile Suriye arasında son dönemde yaşanan siyasi olaylara değinen Kamalak, Türkiye’nin tehlikeli oyunlarla karşı karşıya bulunduğunu ileri sürdü.
   
Suriye üzerinden, Türkiye ile İran’ın karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını vurgulayan Kamalak, ”Tıpkı 1980 yılında, Irak ile İran’ın karşı karşıya getirildiği gibi. Allah korusun, Türkiye ile İran karşı karşıya getirildiği takdirde, Haçlılar 20. seferini bir tek askerinin burnunu bile kanamadan en büyük kazançla sonlandırmış olacaklardır.” dedi.
   
Genel kurulda yapılan seçimde SP Giresun İl Başkanlığı'na Süleyman Tekbaş seçildi. Tekbaş başkanlığındaki il yönetimi şu isimlerden oluştu:
   
"Ömer Öztürk, Vedat Yılmaz, Davut Tepeyurt, İsmail Derbeder, Musa Çakı, Mehmet Tekbaş, Mustafa Fatsa, Ömer Karakaya, Murat Arslan, Bekir Tosun, Nuri Akdemir, Murat Tekbaş, Mustafa Karaşoğlu, Fikri Çınar ve Abdulkadir Bektaş"
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.