Kalp sağlığı alanındaki teknolojik gelişmeler

Kalp sağlığı alanındaki teknolojik gelişmeler

Özel TOBB ETÜ Hastanesi Kardiyovasküler Cerrahi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Tayfun Aybek, Konya'da ''Kalp sağlığı alanındaki teknolojik gelişmeler ve son yenilikler'' adlı semir verdi. 


Konya Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere, Ticaret Odası üyeleri ve çok sayıda kalp hastası katıldı. 
Özel TOBB ETÜ Hastanesinin kardeş kuruluşları ticaret odalarıyla her türlü işbirliğini yapmaya hazır olduğunu ifade eden Aybek, bu kapsamda daha önce Eskişehir, Nevşehir ve Kastamonu'da kalp sağlığıyla ilgili seminerler verdiğini söyledi. 
Kalp ameliyatlarının gelişen teknolojiyle tamamen değiştiğini belirten Aybek, Konya'dan ve birçok ilden Ankara'ya çok sayıda kalp hastası geldiğini ve son teknoloji kullanılarak ameliyatlar yapıldığını bildirdi. 
TOBB'un ''Sosyal Sorumluluk Projeleri'' içerisinde halka Ticaret Odalarına seminerler düzenlediğini dile getiren Aybek, şunları kaydetti: 
''Bu günkü seminerin amacı Konya halkına Ticaret Odası üyelerine kalp hastalıklarının başta sebepleri daha sonra tedavi yöntemleri ve en son teknolojik tedavi yöntemlerini halkımıza duyurmak. Biz gerçekleştirdiğimiz bir takım ameliyat yöntemleriyle ilgili 15 yıl öncesine nazaran daha çok hasta konforun önde tutarak bir çok değişiklik yaptık ve yeni yeni ameliyat teknikleri bulduk. 50 yıl önce hiç aklımıza gelmeyecek uzay çağı yöntemlerini kullanmaktayız. Amaç tüm bunları halkımızı duyurabilmek. Bu gün burada yaptığımız seminerle, tüm halkımızı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz.''
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.