Kalp Kapağında Çürüyen 2 Yaşındaki Merve Yardım Bekliyor

Kalp Kapağında Çürüyen 2 Yaşındaki Merve Yardım Bekliyor

Kalp kapağında çürüme tespit edilen 2 yaşındaki Merve’nin, 5 yıl boyuncu bin 500 Tl değerinde iğneyi kullanması gerekiyor. Tarım işçisi ve sara hastası baba kızının iğne parasını karşılamakta zorlandığını belirtip yardım talebinde...

Kalp kapağında çürüme tespit edilen 2 yaşındaki Merve’nin, 5 yıl boyuncu bin 500 Tl değerinde iğneyi kullanması gerekiyor. Tarım işçisi ve sara hastası baba kızının iğne parasını karşılamakta zorlandığını belirtip yardım talebinde bulundu.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan Resul Akgül, kızının bin 500 Tl değerindeki iğne masrafının yarısını fondan karşıladığını dile getirip, kalan kısmını karşılamakta zorlandığını vurguladı.

Kızının iğne masraflarını karşılayamayan Baba Resul Akgül, kendisinin de sara hastası olduğunu, ailesinin geçimini temin edebilmek için pancar tarlasında çalıştığını ifade etti. Akgül, kalp kapağında çürüme olan kızının ayda bir kez vurulması gereken iğnenin pahalı olduğunu için alamadığını anlattı.

Akgül, yaz aylarında soğan ve pancar tarlalarında çalıştığını, kışın ise iş bulmakta zorlandığını kaydetti. Akgül, devlet yetkililerinden ve hayırseverlerden kızına uzanacak yardım elini beklediğini sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.