Kalaycı: Başbakan 2023 vizyonunu çaldı

Kalaycı: Başbakan 2023 vizyonunu çaldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay ilçe Teşkilatı Ses Ver Karatay, Sesimize Kulak Ver Karatay konulu basın toplantısı düzenledi

Toplantıya MHP Konya Milletvekili Adayları Mustafa Kalaycı ve Salih Akça da katıldı. Toplantı açılışında konuşan MHP Karatay ilçe Başkanı Selçuk Zengin, “9 yıllık AKP iktidarı ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya getirmiştir. Ülkemiz her geçen gün bir skandalla sarsılıyor. İşsizlik ve yoksulluk çok fazla artmış durumda” diye konuştu.

Ülkenin çok fazla sorunu olduğunu ve her geçin gün bu sorunlara yenilerinin eklendiğini aktaran Mustafa Kalaycı ise, “Ülkemizde çiftçimiz, esnafımız, işçimiz, emeklimiz ve memurumuz her geçen gün borçlanıyor. Öğrencilerimiz girdikleri sınavda mağdur edil. Ülkede bir huzursuzluk söz konusudur. İlçe ziyaretleri yaptığımızda köylülerimizin sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Köylülerimiz MEDAŞ’tan şikayet ediyor. Karapınar ilçesinin Sazlı Pınar beldesinde 25 trafo sökülmüş durumda. Çiftçilerin elektrik borçları nedeniyle trafolar sökülmüş. Tarladaki ürünlerin sulanması döneminde böyle bir durumun olması doğru değildir. Çiftçilerin borçlarını ödemeleri için MEDAŞ’ın yapılandırma yapmaları gerekir. Başbakan dağdan inen teröristlere yardımcı olduğu kadar, çiftçi arkadaşlarımıza da yardımcı olması gerekir” ifadelerini kullandı. 

‘BAŞBAKAN 2023 VİZYONUNU BİZDEN ÇALDI’

Başbakan’ın 2023 hedefini MHP’den çaldığını da dile getiren Kalaycı, sözlerini şöyle tamamladı: “Partimiz 1997 yılından bu yana ülkemizin 2023 hedefini ortaya koymuştur. 1997 yılında yayınladığımız kitapçıkta bunu görmek mümkün. Ayrıca 2000 yılında bizim devlet politikasına aldırdığımız hedeftir 2023 vizyonu. Partimiz 2000 yılında Meclis’te onaylattığı hedeflerde, ülkenin dünya ekonomisinden ilk 10 girmesi amaçlanmıştır. Şimdi Başbakan bu hedefimizi, politikamızı çalarak sanki kendilerinin yaptığı vizyon olarak insanlara sunuyor. Bu kadar arsızlık olur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.