Kağıtsporlu Gülsün, 100 Metrede Türkiye Şampiyonu Oldu

Kağıtsporlu Gülsün, 100 Metrede Türkiye Şampiyonu Oldu

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’na katılan Gülsün Demiral, 100 metrede rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonu oldu.Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu (TBESF) tarafından Akdeniz Üniversites...

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’na katılan Gülsün Demiral, 100 metrede rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu (TBESF) tarafından Akdeniz Üniversitesi Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen, Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Kağıtsporlu Gülsün’den Türkiye şampiyonluğu derecesi geldi. 15 kulüpten 83 sporcunun katıldığı şampiyona, kadın ve erkeklerde koşu, uzun atlama, üç adım atlama, yüksek atlama, disk atma, gülle atma, cirit atma, labut atma branşlarında yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün başarılı Para tekvandocusu Gülsün Demiral, bu kez atletizm müsabakalarında şampiyonaya katıldı. Birçok Dünya Avrupa ve Türkiye derecesi bulunan Demiral, tekvando da ki başarısını atletizm de de sürdürdü. Müsabakalara T 47 engelliyle 100 metrede katılan Gülsün Demiral rakiplerini geçerek Türkiye şampiyonu oldu.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmalarda, Engelli sporcular birinciliği elde etmek için kıyasıya yarıştı. Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları takıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.