Kadroya güven tam

Kadroya güven tam

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar kadrolarına güvendiklerini ifade ederek "Bu sezon Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 3 kulvarda mücadele vereceğiz. Oluşturduğumuz kadronun bu üç kulvarda da ülkemizi ve camiamı

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar kadrolarına güvendiklerini ifade ederek "Bu sezon Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 3 kulvarda mücadele vereceğiz. Oluşturduğumuz kadronun bu üç kulvarda da ülkemizi ve camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphemiz yok” dedi

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, bu sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere 3 kulvarda mücadele vereceklerini belirterek, kadrolarının üç kulvarı da kaldırabilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Baydar, yaptığı açıklamada, takımın yeni sezona hazırlık kapsamında Avusturya ve Hollanda'da kamp yaptığını anımsattı.

Çalışmaların 6 Ağustos'tan itibaren Konya'da devam ettiğini anlatan Baydar, yeşil-beyazlı ekibin sezona hazır olduğunu gözlemlediklerini dile getirdi.

Baydar, geçen sezonki kadrodan ayrılan futbolcuların yerine aceleci davranmadan "nokta" tabir edilen, genç ve takıma katkı sağlayacak isimleri transfer ettiklerini vurguladı. Baydar, "Bu sezon Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 3 kulvarda mücadele vereceğiz. Oluşturduğumuz kadronun bu üç kulvarda da ülkemizi ve camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphemiz yok. Kadromuz üç kulvarı da kaldıracak kapasitede." diye konuştu.

Bu sezon Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmenin sorumluluğunu yaşayacaklarını anlatan Baydar, "Biz söylenenlere değil, sadece takımımızın yapacağına inandığımız işlere bakıyoruz. Müsabakalarda kağıt üzerinde favoriler olabilir ama futbol sahada oynanıyor. Sonuna kadar mücadele edip, bize uygun skorları almaya çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

KARTAL GÜNE SALONDA BAŞLADI

Atiker Konyaspor dün sabah saatlerinde salonda başlayan ve sahada devam eden antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Atiker Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. İki gruba ayrılan oyuncular salonda CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması yaptı. Sahada devam eden antrenman dayanıklılık ve çabukluk çalışması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.