Kadro 26’ya indi

Kadro 26’ya indi

Konyaspor’da, kadro Avusturya kampının ardından 3 futbolcunun gönderilmesiyle 26’ya indirildi. Gurbetçi futbolcu Akyurt Öztürk ile birlikte A2 takımından gelen Muhammet ve Niyazi kadrodan çıkartıldı

Konyaspor’da lig hazırlıkları sürüyor.. Avusturya kampının ardından gerçekleştirilen 3 günlük izinin ardından Tatlıcak tesislerinde çalışmalara başlayan yeşil-beyazlı takımın önceki akşam ki antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Teknik direktör ziya Doğan’ın yönetimindeki antrenmanda sakatlığı bulunan Troest takımdan ayrı çalıştı. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular, dönüşümlü olarak yarı sahada taktik çalışma ve saha kenarında kurulan istasyonlarda çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.

Kartallar, dün sabah ise, kondisyon ve çabukluk, akşam da taktik ağırlıklı antrenman yaptılar. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde saat 09:45'de başlayan antrenmana tüm oyuncularımız katılırken, Jones Troest takımdan ayrı düz koşulara devam etti. Antrenman, saha içerisinde kurulan istasyonlarda yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışması ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Cuma günü, Ankara’da Karabükspor ile bir hazırlık maçı oynayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar bugün de taktik idmanıyla devam edecek. Kartallar, Başkent’e yarın sabah gidecekler ve Krovne Plaze otelde konaklayacaklar. Aynı gün akşam Karabükspor ile ASAŞ stadında oynanan maçın ardından geceyi Ankara’da geçirecek olan yeşil-beyazlılar Konya’ya Cumartesi günü dönecekler.

Konyaspor’da, kadro Avusturya kampının ardından 3 futbolcunun gönderilmesiyle 26’ya indirildi. Kızılcahamam ve Avusturya kamplarına katılan gurbetçi futbolcu Akyurt Öztürk ile birlikte A2 takımından gelen Muhammet ve Niyazi kadrodan çıkartıldı. Bunların dışında 2 veya 3 futbolcunun daha gönderilmesi bekleniyor. Bu konuda görüşlerini aldığımız Başkan Bahattin Karapınar, “ayrılan olabilir. Ancak sayı veremeyeceğim” diye konuştu..

Konyaspor’da, yabancı forvet oyuncusu transferi konusunda ise temaslar sürdürülmekte.. Slovak oyuncular İvan Lietava ve Peter Grajciar’ı da renklerine bağlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, Kamerun Milli takımı oyuncusu Achille Webo’nun yasıra iki-üç isimle daha görüşmelerin devam ettiğini, ancak transferin henüz sonuçlanmadığını dile getirdiler. Ayrıca, Konya’da 10 gün süreyle antrenmanlara çıkan İbrahim Ege ve Mehmet sedef’in Ankara’da oynanacak Karabükspor maçında oynatılacakları ve bu futbolcuların iyi görüntü vermeleri halinde transfer edilecekleri bildirildi.

KARAPINAR:DESTEK BEKLİYORUZ

"Bizim şu an ki en büyük isteğimiz destek görmek"diyen Başkan Bahattin Karapınar açıklamalarına şöyle devam etti: "Konyaspor maalesef geçtiğimiz dönemde şampiyonluğa oynarken de yalnız bırakıldı. Biz sıfır bedelli oynadığımız maçlarda bile 3-4 bin taraftarı geçemedik. Anadolu'dan bir şampiyon çıktıysa bunda en büyük etken taraftardır. Bizim şu anda ki en büyük isteğimiz destek görmek. Bu yıl iyi bir kadro oluşturduk. Gelecek yılların kadrolarını oluşturuyoruz. Çok düzgün ve kaliteli bir teknik ekiple çalışıyoruz. Ziya hocadaki takıma gösterilen özveri ve çalışma hırsı bambaşka. Şu anda kolej takımı havası içerisindeyiz. Avusturya kampımız da oldukça iyi geçti ve oyuncuların kaynaşma süresi çabuk geçildi. İyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye liglerinde en çok koşan, mücadele eden, adından çokça bahsettiren bir takım olacağız. Bu takım çok zor kaybeden bir ekip olacak. Tek istediğimiz desteklenmesi takımımızın. Biz Avusturya'dayken bazı eleştiriler olmuş. Kimse takımı seyretmeden, ne yapacağını bilmeden eleştirilerde bulunuyor. Tek istediğimiz eleştirilerin biraz daha yapıcı olması. Konyaspor bir sıkıntı daha yaşarsa tek sorumlusu yönetim olmaz. Bunun sorumlusu tüm Konya olur. Kamuoyundan destek bekliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.