Kadlec: Takımıma Böyle Bir Katkı Sağladığım İçin Son Derece Mutluyum

Kadlec: Takımıma Böyle Bir Katkı Sağladığım İçin Son Derece Mutluyum

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Kadlec, Çaykur Rizespor karşısında takımına katkı sağladığı için son derece mutlu olduğunu söyledi.Sarı - lacivertlilerin Çaykur Rizespor'u 2 - 1 yendiği maçta birini kendi kalesine, diğerini de rakip kaleye...

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Kadlec, Çaykur Rizespor karşısında takımına katkı sağladığı için son derece mutlu olduğunu söyledi.

Sarı - lacivertlilerin Çaykur Rizespor'u 2 - 1 yendiği maçta birini kendi kalesine, diğerini de rakip kaleye gol atan Çek futbolcu Kadlec, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu dile getiren Kadlec, "Benim için de çok ilginç oldu. Bir gol kendi kaleme, bir gol de rakip ağlara gönderdim. Skoru 1 - 1'e getiren golü atmak da benim için ayrıca mutluluk sebebiydi. Takımıma böyle bir katkı sağladığım için son derece mutluyum." ifadelerini kullandı.

Kendi kalesine attığı golün ardından daha fazla motive olduğu yönünde görüş belirtilmesi üzerine Çek futbolcu, "Ben o golden önce de takımıma son derece motiveydim. Kendi kaleme attığım golden sonra bir üzüntü yaşadım. Bunu telafi etmem gerekiyordu. Motivasyonumu korudum. Kendi kaleme gol attım, rakip kaleye de gol göndermeyi başardım." şeklinde konuştu.

Hedeflerinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu belirten Kadlec, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz burada şampiyonluk için varız. Geçtiğimiz hafta çok önemli bir galibiyeti geride bıraktık. Fakat öyle karşılaşmaları kazandıktan sonra bu tarz maçlardan galibiyetle ayrılamazsanız, o karşılaşmadaki galibiyetin hiçbir anlamı kalmıyor. Bu yüzden her maç çok zor ve önemli. Bu hafta liderliği devam ettirmek istiyorduk bunu da başardık. Milli maçlar arasında çok güzel oldu." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.