Kadın Giyim Modası

Kadın Giyim Modası

Kadın Giyim Modası

Kadınlar için modayı takip etmek ve trend parçaları birbiri ile kombinlemek oldukça önemlidir. Bu anlamda her zaman trend olan ve modası hiç geçmeyen giyim ürünlerini gardıroplarından eksik etmezler. Kadın giyim ürünleri arasında modası geçmeyen ve her daim kullanılan ürünler arasında kot etek ve elbise modellerini sayabiliriz. Peki, bu giyim ürünlerinin modelleri nelerdir, nasıl kombinlenirler? İşte bu soruların cevabı ve daha fazlası…

 

Kadın Giyimde Kot Etek Modası

Kot etek, özellikle bahar ve yaz aylarının en çok tercih edilen giyim ürünlerinden birisidir. Sonbahar aylarında kot etek kullanmak istenildiğinde üzerine uzun kollu parçalar tercih edilebilir. Özellikle mini modeller ile uzun kollu bluz ve gömlekler oldukça şık durmaktadır. Ayrıca uzun kollu kombinler, sonbaharda serinleyen havalarda üşümenizi engeller. Ayrıca bu kombininizi sadece sokak stili için değil, aynı zamanda ofis ve hafta sonu şıklığı için de kullanabilirsiniz.

modasında en çok tercih edilen parçalardan birisi de maksi kot eteklerdir. Diz altında biten ya da yere kadar uzanan bu etekler, sonbahar ayları için biçilmiş kaftandır. Ancak bu etekleri bacak boyunuz uzunsa tercih etmenizi tavsiye ederiz. Yine boyunuz bu etekleri giyecek kadar uzun değilse bu durumda da topuklu ayakkabılar ile şık kombinler yapabilirsiniz.

ler ile deri ceketlerinizi de kombinleyebilirsiniz. Bu sayede hem şık hem de tarz bir görünüme bürünebilirsiniz. Ayrıca yaz aylarında basic tişörtler ile mini ya da midi kot etekleri kombinleyebilir, sokak stilinde fark yaratabilirsiniz.

Bayan Elbise Modası

Özellikle yaz aylarında en rahat ve en şık giyim ürünü modelleridir. Kadınlar, sıcak yaz günlerinde floral desenli elbiseleri tercih ediyorlar. Bunların yanında kot elbiseler de oldukça rağbet görüyor. Yine yaz ayları geldiğinde düğün sezonunun da açılmasıyla kadınların en çok ihtiyaç duyduğu elbise çeşitleri arasında abiyeler de yer alıyor. Kadınların tercih edebilecekleri abiye elbiseler arasında ise mini elbiseler yanında yere kadar uzanan elbiseler de yer almaktadır.

Bunların yanında bayan elbiseler sadece yaz aylarının değil aynı zamanda kış aylarının da tercih edilen ürünleridir. Bu anlamda soğuk kış ayları için triko elbiseler ve geniş kesim maxi boy uzun elbiseler tercih edilebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.