Kabrime oğlum girecek

Kabrime oğlum girecek

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden savcı Hakan Kılıçın Ereğlide evinde yas var

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden savcı Hakan Kılıç’ın Ereğli’de evinde yas var

 

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın cenazesi bugün Konya'nın Ereğli ilçesinde defnedilecek. Savcının babası Behçet Kılıç, eşi ile kendisi için mezarlıktan aldığı yere oğullarını defnedecek olmanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Doğubeyazıt'ta çocukları ve eşiyle birlikte alış verişe giderken silahlı bir saldırı sonucu vurularak ağır yaralanan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın hayatını kaybetmesi Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan ailesini de yasa boğdu. Savcı Kılıç'ın baba evine Türk bayrakları asılırken, taziye ziyaretleri de başladı.
Ereğli İlçe Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Emniyet Müdürü Bahattin Çetindere, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, şehidin babası Behçet Kılıç’a taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin  Hamidiye Mahallesi Anıt Caddesi Oba Sitesi 5. kattaki evinin balkonuna Türk bayrağı asılırken bina bahçesine ise taziye çadırı kuruldu.

“MEZAR YERİM OĞLUMA NASİP OLDU”

Şehidin babası Behçet Kılıç, Kaymakam Hasan Bağcı ve Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun ziyaretinde yaptığı konuşmada, kendisi için satın aldığı mezar yerinin çocuğuna nasip olduğunu söyledi.

Acılı baba Behçet Kılıç, oğlunun karıncayı bile incitmeyeceğini belirterek, “Bu olay tamamen örgüt olayıdır. Öyle televizyonlarda anlatıldığı gibi değil. Çünkü aklı başında olmayan bir insan nasıl olur da can alıcı noktaları bilerek ateş ediyor” dedi.

Çocuğunun devlete millete vatana faydalı olacağı bir dönemde öldürülmesinin kendini daha da üzdüğünü belirten Baba Kılıç, “Acılar zamanla hafifler küllenir ancak ben oğlumun daha bu millete ve vatana edeceği hizmet varken öldürülmesini hazmedemiyorum” dedi.

Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'ın cenazesi bugün öğle namazından sonra Ereğli ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından Meydanbaşı Mezarlığı'nda defnedilecek.

MUHAMMET GÜMÜŞ / EREĞLİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.