İznik Gölü’nde Gezintiye Çıkan 2 Kişi Jandarma Tarafından Kurtarıldı

İznik Gölü’nde Gezintiye Çıkan 2 Kişi Jandarma Tarafından Kurtarıldı

Bursa’da gezi amacıyla İznik Gölü’ne açılan iki kişi hava muhalefeti sebebiyle geri dönemeyince jandarma tarafından kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, 6 Eylül 2014 günü 15.10 sıralarında İznik Boyalıca Mahallesi bölgesinde gezi amaçlı...

Bursa’da gezi amacıyla İznik Gölü’ne açılan iki kişi hava muhalefeti sebebiyle geri dönemeyince jandarma tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 6 Eylül 2014 günü 15.10 sıralarında İznik Boyalıca Mahallesi bölgesinde gezi amaçlı olarak tekneyle İznik Gölü’ne açılan M.Y. ile A.S., hava muhalefeti (yağmur, dolu, sis ve dalgalı göl şartlarında) ve bindikleri teknenin motorunun arızalanması nedeniyle 156 Jandarma İmdat Hattı’nı arayarak acil yardım çağrısında bulundu.

İznik Jandarma Âsâyiş Bot Komutanlığı ekipleri mahsur kalan 2 kişiye 15.50 sıralarında Boyalıca Mahallesi açıklarında tekne üzerinde ulaştı. Olay yerinde tıbbî müdahale yapılan iki kişi tekneleriyle birlikte TCJ 07 Jandarma Asayiş Botu ile emniyetli bir şekilde kıyıya çekilerek kurtarıldı.

M.Y. ile A.S. kıyıda hazır olarak bekleyen 112 acil servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. İki kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.