İzmir’de 2 Genç Daha Bonzaiden Öldü, 1 Kişi De Komada

İzmir’de 2 Genç Daha Bonzaiden Öldü, 1 Kişi De Komada

İzmir'in Dikili ilçesinde, uyuşturucu bonzai maddesi kullandıkları iddia edilen İzzet K. (32) ve Gökhan S. (32) hayatlarını kaybetti. Aynı evde bulunan ve uyuşturucunun etkisiyle komaya giren bir kişi de hastaneye kaldırıldı.Olay, Dikili ilçesi...

İzmir'in Dikili ilçesinde, uyuşturucu bonzai maddesi kullandıkları iddia edilen İzzet K. (32) ve Gökhan S. (32) hayatlarını kaybetti. Aynı evde bulunan ve uyuşturucunun etkisiyle komaya giren bir kişi de hastaneye kaldırıldı.

Olay, Dikili ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Çandarlı'da bulunan özel bir şirkette çalışan Gökhan S.’den bir süredir haber alamayan arkadaşları, merak edince kaldığı eve gitti. Kapı zilinin uzun süre çalmasına rağmen ses gelmemesi üzerine evin kapısı kırılarak içeriye girildi. Arkadaşları, evde Gökhan S. ve yanındaki iki kişiyi hareketsiz olarak yerde yatarken buldu. İhbar üzerine eve gelen 112 Acil Servis sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gökhan S. ile arkadaşı İzzet K.’nın öldüğünü belirledi. Yanlarında bulunan ve uyuşturucunun etkisiyle komaya giren genç ise hastaneye kaldırıldı.

Ölümcül uyuşturucu madde olan bonzai kullandıkları ileri sürülen Gökhan S. ve İzzet K.’nın cenazeleri, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Dikili ilçesinde, geçtiğimiz Ağustos ayında da bonzai kullandığı iddia edilen Çağrı K. (18) hayatını kaybetmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.