İzmir İl Başkanı Engin: Chp, Herkesin Oyunu Verebileceği Bir Parti

İzmir İl Başkanı Engin: Chp, Herkesin Oyunu Verebileceği Bir Parti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, partisinin son üç yılda yaptığı çalışmalarla herkesin, oyunu rahatlıkla verebileceği bir parti haline geldiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, partisinin son üç yılda yaptığı çalışmalarla herkesin, oyunu rahatlıkla verebileceği bir parti haline geldiğini söyledi.

CHP Rize il teşkilatı üyeleri, İzmir’de CHP il yönetiminin misafiri oldu. Rize teşkilatı üyelerini ağırlayan İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP’nin son 3 yılda İzmir’de de Rize’de de değerli ve önemli çalışmalar yaptığını belirterek, “Bu çalışmalarla birlikte CHP, herkesin oyunu rahatlıkla verebileceği bir parti haline geldi. Bizim görevimiz, toplumun tüm kesimleriyle samimi diyalog kurmak, onların sorunlarıyla ilgilenmek ve çözümler üretmek. Vatandaşın görevi de sandığa gittiğinde bu çözüm önerilerini değerlendirmek.” dedi.

Bir süre önce İzmir teşkilatı olarak Rize’ye gittiklerini ve Rize il teşkilatının misafiri olduklarını dile getiren Engin, “CHP örgütleri arasında kardeş şehir çalışması nedeniyle il örgütümüzle birlikte Rize’yi ziyaret ettik. Ülkemizin en güzel coğrafyalarından birinde bulunan Rize’nin doğal güzelliklerini, tabiatını, tarihi eserlerini gördük. Rize teşkilatımızı kutluyoruz, zor şartlarda da olsalar Karadeniz’in bu güzel şehrinde CHP’nin bayrağını yıllardır dalgalandırıyorlar.” diye konuştu.

“İZMİR, CHP’NİN KALESİ”

CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya da İzmir’in çok önemli bir kent olduğunu söyledi. İzmir’de insanların sıcak karşılandığını, kardeşlik duyguları içinde birliktelik sağlandığını ifade eden Aslankaya, “CHP, İzmir’in kalesi olan bir kent. İzmir, örnek almamız gereken bir kent. Siyasetin başarısı, orada alınan seçim sonuçlarıdır. İzmir’de eğer 30 belediye varsa ve bunların 29’unu CHP alıyorsa orada çok düşünmek lazım. Tüm Türkiye’nin bu noktada iyi analiz yapması lazım. Sayın Başbakanımızın ili olan Rize’de biz bu analizi yapmaya başladık.” şeklinde konuştu.

“BAŞBAKANLAR GELİR GEÇER, ÖNEMLİ OLAN BAYRAK”

Türkiye’de başbakanların 1 yıl, 10 yıl, 20 yıl başbakanlık yapabileceğini, bu durumun geçici olduğunu aktaran Aslankaya, “Daha önce de Rizeli başbakan vardı. Ama artık başbakanların değil bizim için önce bayrak, toprak ve millet değeri olması gerekir. Eğer bayrağın tartışılıyorsa eğer toplum karşı karşıya getiriliyorsa, eğer öfke ve kin ön plana çıkıyorsa benim için Başbakanın nereli olduğu önemli değil. Önemli olan ülkenin bütünlüğü ve beraberliğidir.” diye ifade etti.

Aslankaya, önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli olduğunu, Türkiye’ye sahip çıkacak tek siyasi partinin CHP olduğunu sözlerine ekledi.



CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.