İYİ Parti’den ASKON’a ziyaret

İYİ Parti’den ASKON’a ziyaret

İYİ Parti Konya heyeti, partinin Konya Sanayi, Teknoloji ve Enerji Politikaları başkanlığı öncülüğünde organize edilen ziyaret çerçevesinde Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON)’u ziyaret etti.

İYİ Parti Konya heyeti, partinin Konya Sanayi, Teknoloji ve Enerji Politikaları başkanlığı öncülüğünde organize edilen ziyaret çerçevesinde Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON)’u ziyaret etti.

Ziyarete İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, İYİ Parti Konya Sanayi, Teknoloji ve Enerji Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sıtkı Çınar, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Ahmet Öztürk, Sema Vadi ve Erhan Gökmen katıldı.

Heyeti ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve Başkan Vekili Taner Doğan karşıladı. Ziyarette ağırlıklı yaklaşan seçimler ve ülke ekonomisine dair çözümler ve tespitler paylaşıldı.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan İYİ Parti Konya Sanayi, Teknoloji ve Enerji Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sıtkı Çınar, “Bugün Konya’mızın en büyük iş insanları sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’ni oluşturduğumuz heyetle ziyaret ettik. Partimizin yönetim anlayışında katılımcılık hâkim olduğundan, kararlardan etkilenecek tüm paydaşların fikir, görüş ve önerilerine çok önem veriyoruz. Bu sebeple göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz birçok bireysel iş insanı ziyaretimize burayı da ekleyerek şehrimizin kalbi olan sanayicilerimizin talep ve önerilerini doğru anlamak istedik. Bugün burada halkımız, ülkeyi yönetme görevini bize bahşederse yapacaklarımızı anlatmanın yanı sıra, hem sektör sektör hem de genel anlamda sorunları dinleme fırsatı bulduk. Buradan edindiğimiz tecrübeleri de içine katarak oluşturacağımız raporu genel merkezimize sunarak, partimizin bu noktada ki planlamalarının daha da gelişeceğine inanıyoruz. Hep birlikte daha iyi günler bizleri bekliyor. Heyetimizi tüm samimiyetiyle karşılayan ve fikirleriyle güçlendiren Başkan Atilla Sinacı ’ya, Başkan Vekili Taner Doğan’a ve tüm üyelere teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.