İYİ BİR SEZON  GERİDE KALDI

İYİ BİR SEZON GERİDE KALDI

Anadolu Selçukspor'un başarılı futbolcusu Soner Birinci, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını, ancak ligin son maçında kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu yeni sezonu umutla baktıklarını söyledi

Sezonun son maçında kazanarak ligi bitirmeyi arzuladıklarını ancak yinede iyi bir sezon geçirdiklerini kaydeden Anadolu'nun başarılı futbolcusu Soner Birinci: “İnşallah önümüzdeki senelerde en kötü play-off oynarız ve Lige çıkmak için mücadele ederiz” dedi.

Soner birinci yaptığı açıklamada: “Hayırlısıyla sezonu sonuna geldik. Son maçta gönül isterdi ki daha iyi bir sonuç alalım. Ama olmadı.  Sonuçta son iki maçta amaç lig boyunca forma şansı bulamayan genç kardeşlerimizi görmekti. Onlarda forma giydi. Bizim için son iki maç biraz formalite maçı gibiydi diyebiliriz. Artık bu sezonu geride bıraktık. Yeni sezon da Allah'ın iziyle yine birlikte olursak takımımızı, şehrimizi sonuna kadar en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Buna ben yürekten inanıyorum.  İnşallah önümüzdeki senelerde en kötü play-off oynarız ve Lige çıkmak için mücadele ederiz” dedi.

BİR SEZON DAHA GERİDE KALDI

İyisiyle kötüsüyle sezonu geride bıraktıklarını kaydeden Soner Birinci : “Sezonun geneline baktığımız  zaman çok ilginç gelişmeler yaşadık. Analizlerde bunları görmek mümkün.  Son maçta beşinci penaltımızı kaçırdık. Duran toptan kalemizde 13 tane gol gördük. Genelde bir çok maçta çok iyi futbol oynadık, rakiplerimizden üstündük ama ne yazık ki bu tür maçları kazanmayı başaramadık. Bunu başarabilsek farklı konumlarda olacaktık.  Nasibimizde bunları yaşamak varmış, hep birlikte yaşadık. Yaşadıklarımızdan tecrübeler edinerek yeni sezonda bunları tekrarlamamak istiyoruz. Sezon boyunca bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.