İvriz mezunları iftarda buluştu

İvriz mezunları iftarda buluştu

İvriz Öğretmen Okulu (Anadolu Lisesi) mezunları, Konya Öğretmen Evinde iftar yemeğinde bir araya geldi

İvriz Öğretmen Okulu (Anadolu Lisesi) mezunları, Konya Öğretmen Evinde iftar yemeğinde bir araya geldi. Meram Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Meram Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Durgut, Akifpaşa İlk Öğretim Okulu Müdürü Mehmet Erçelik ve Konya Öğretmen Evi Müdür Yardımcısı Aydeniz Ertekin’in organize ettiği yemeğe 200’ünün üzerinde İvriz mezunu katıldı. Yemekten önce ve sonra yıllardır birbirilerini görmeyen dönem arkadaşlarının, muhabbetle kucaklaşıp özlem gidermesi gecenin en görülmeye değer anları oldu.
Yemeğe Merkez Bankası Başkan Yardımcısı ve Para Politikası Kurulu üyesi Turalay Kenç, Sayıştay İkinci Daire Üyesi Mehmet Ali Özyer, BDK Daire Başkanı Derviş Ahmet Akıncı ve Konya Cumhuriyet Savcılarından Bekir Soyfidan da katıldı.
Yemek sonrası Öğretmen Evi’nin bahçesinde sohbet halkaları oluşturularak, geçmiş günler yad edildi.
İvriz Mezunları iftar yemeğine katılmak için İstanbul ve Ankara’dan gelen misafirler, Konya ve ilçelerinde ikamet eden mezunların memnuniyetini artırdı. Katılanların memnun kaldığı yemek sonrasında, önümüzdeki yıl tekrar bir iftar yemeğinde buluşmak üzere sözleşildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum