İttifaktan eğitim için işbirliği

İttifaktan eğitim için işbirliği

İttifak Holding; grup içinde görev yapan ilk düzey yöneticilerin etkinliğini ve verimliliğini arttırmayı amaçlayan İlk Düzey Yöneticilik Sertifika Programı için Konya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araş

İttifak Holding; grup içinde görev yapan ilk düzey yöneticilerin etkinliğini ve verimliliğini arttırmayı amaçlayan İlk Düzey Yöneticilik Sertifika Programı için Konya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma Ve Uygulama Merkezi (KONSEM)  ile protokol imzaladı.

İttifak Holding’de imzalanan protokol kurum bünyesindeki çalışanlara önemli fırsatlar sunuyor. Konya’da üniversite - iş dünyası işbirliği için örnek projelerden birisi olan bu iş birliği kapsamında İttifak Holding ve grup şirketlerinde hali hazırda şef, şef yardımcısı, birim sorumlusu, takım lideri gibi pozisyonlarda görev yapan 100 ilk düzey yönetici ile gelecekte bu pozisyonlarda görev yapmaya aday 50 iş görenin eğitim alması planlanıyor.

Nisan ayı başlarında başlayacak eğitim programında katılımcılara; temel işletme, temel yönetim becerileri, zaman yönetimi, toplam kalite yönetimi, yönetsel iletişim, takım yönetimi, çatışma yönetimi ve stres yönetimi konularında eğitimler verilecek. Toplam 50 saat süren ve Konya Üniversitesi öğretim görevlileri ile İttifak Holding kurum içi eğitim uzmanlarının birlikte icra edeceği eğitim programları sonunda yapılacak sınavlar sonucunda başarılı olan katılımcılar “İlk Düzey Yöneticilik Sertifikası” almaya hak kazanacak.

Konya Üniversitesi ile yapılan iş birliği protokolünü İttifak Holding adına imzalayan İttifak Holding Eğitim Koordinatörü Nail Şengün, “İlk Düzey Yönetim Kademesi, stratejilerin hayata geçirildiği çalışma alanlarında, bu çalışmaları gerçekleştiren arkadaşlarımızı doğrudan yöneten ve sahada yürütülen her zorluk ve her önem seviyesindeki işleri planlayan bir yönetim kademesidir. İttifak Holding olarak ilk düzey yönetici olan arkadaşlarımızın operasyonları yönetme becerilerinin işletmelerin sonuçlarına doğrudan etki eden beceriler olduğuna inanıyoruz” dedi. 

Konya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (KONSEM) adına protokolü imzalayan KONSEM Müdürü Prof. Dr. Raif Parlakkaya ise, “Merkezimiz, gerek kamu ve özel sektör kuruluşları gerekse bireylere ihtiyaç duydukları alanlarda kurslar, seminerler, konferanslar ve eğitim programları düzenlemektedir. Eğitim faaliyetleri, meslek içi eğitim, sertifika programları, meslek edindirme programları, çeşitli sınavlara hazırlık eğitimleri gibi faaliyetlerden oluşmaktadır. Bu eğitim programının, programa katılacak ilk düzey yöneticiler, yönetici adayları ve İttifak Holding için hedeflere ulaşma noktasında başarılı olmasını diliyor, İttifak Holding yönetimine bize gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.