İttifakın üst yönetiminde yeni görevlendirmeler

İttifakın üst yönetiminde yeni görevlendirmeler

İttifak Holding, bünyesinden yaptığı atamalarla yönetim kadrosunu daha da güçlendirdi.

İttifak Holding, bünyesinden yaptığı atamalarla yönetim kadrosunu daha da güçlendirdi. Holding’te Hasan Özülkü ve Cemil Coşgun yeni İcra Kurulu Üyesi, Ecevit Öksüz Kurumsal İletişim Direktörü, Bahri Bıçakçı Finans Direktörü ve Murat Çakırkaya İç Denetim Direktörü olurken İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Buğa görevinden ayrıldı. 

Anadolu sermayesinin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan İttifak Holding’de yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor. İttifak Holding’in istikrarlı gelişim ve büyümesine, kârlılığına ve verimliliğine katkı sağlamak amacıyla kurum içinde yapılan atamalarla güçlü bir yönetim kadrosu oluşturuldu. 31 Ocak 2012 tarihinden itibaren Holding’in yeni İcra Kurulu Başkanı olacak olan Tahir Atila ve yeni atamalarda Holding, kurum içi yetişmiş insan kaynağını en etkin şekilde kullanmanın önemli bir örneğini de göstermiş oldu.

ÜÇ YENİ DİREKTÖR ATANDI

İttifak Holding’de iki yeni icra kurulu üyesi ve üç yeni direktör atandı. Kurumda Mali ve İdari İşler Koordinatöra olan Hasan Özülkü ve Hukuk Müşaviri olan Cemil Coşgun İcra Kurulu Üyesi oldu. Holding’te Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Ecevit Öksüz Kurumsal İletişim Direktörü, Finans Koordinatörü olan Bahri Bıçakçı Finans Direktörü ve İç Denetim Koordinatörü olan Murat Çakırkaya da İç Denetim Direktörü oldu.

HASAN ÖZÜLKÜ / İTTİFAK HOLDİNG İCRA KURULU ÜYESİ

1963 Konya doğumlu olan Hasan Özülkü, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamlamıştır. 1982 yılında başladığı kariyer hayatında farklı şirketlerde muhasebe müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 1998 yılında İttifak Holding iştiraklerinden olan İmaş Makine’de Muhasebe Müdürü olarak İttifak Ailesine katılan Özülkü, 2001 yılında aynı şirkette Genel Müdür Yardımcılığı’na yükselmiştir. 2007 yılında İttifak Holding’e Muhasebe Müdürü olarak atanan Özülkü, 2010 yılında Mali ve İdari İşler Koordinatörlüğü’ne 2012 Ocak ayı itibariyle de İttifak Holding İcra Kurulu Üyeliği’ne atanmıştır. Üç çocuk babası olan Özülkü, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir belgesine sahiptir.   

CEMİL COŞGUN / İTTİFAK HOLDİNG İCRA KURULU ÜYESİ

1968 Afyonkarahisar doğumlu olan Cemil Coşgun, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. 1994 yılında tamamladığı lisans eğitiminin ardından bir süre Sakarya ilinde serbest avukatlık yapmıştır. 2000 yılından bu yana İttifak Holding’de avukatlık ve hukuk müşavirliği görevlerini yürüten Coşgun 2012 Ocak ayı itibariyle İttfak Holding İcra Kurulu Üyeliği’ne atanmıştır. Evli ve 3 çocuk babası olan Coşgun, İngilizce bilmektedir.

ECEVİT ÖKSÜZ / İTTİFAK HOLDİNG KURUMSAL İLETİŞİM DİREKTÖRÜ

1975 Afyonkarahisar doğumlu olan Ecevit Öksüz, işletme lisans eğitiminin ardından Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalında yüksek lisansını yapmıştır. 1994 yılından bu yana İttifak Holding çatısı altında çeşitli pozisyonlarda görev yapan Öksüz, 2010-2012 yılları arasında yürüttüğü Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevinin ardından 2012 yılı Ocak ayı itibari ile İttifak Holding Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne atanmıştır. Evli ve üç çocuk babası olan Öksüz, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

BAHRİ BIÇAKÇI / İTTİFAK HOLDİNG FİNANS DİREKTÖRÜ

1974 Konya doğumlu olan Bahri Bıçakcı, Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Kariyerine 1994 yılında Adese’de başlayan Bıçakcı, aynı şirkette Mali Analist, Uzman ve Mağaza Yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur. 2007 yılında İttifak Holding’e Finans Müdür Yardımcısı olarak atanan Bıçakcı, 2010-2012 yılları arasında İttifak Holding Finans Koordinatörlüğü görevini yürütmüştür. Evli ve iki çocuk babası olan Bıçakcı, 2012 yılı Ocak ayı itibari ile İttifak Holding Finans Direktörü olarak görevini sürdürmektedir.

MURAT ÇAKIRKAYA / İTTİFAK HOLDİNG İÇ DENETİM DİREKTÖRÜ

1971 Kırklareli doğumlu olan Murat Çakırkaya, iktisat lisans eğitimini 1994 yılında Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.F’nde tamamlamıştır. İşletme yüksek lisansına da sahip olan Çakırkaya, 1998-2000 yılları arasında Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu’nda Müfettişlik yapmıştır. 2000-2004 yılları arasında özel bir şirkette Müfettişlik, İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulunan Çakırkaya kariyerine; 2004 yılında katıldığı İttifak Holding denetim biriminde devam etmiştir. Çakırkaya, Adese’de yaptığı Bölge Yöneticiliği görevinin ardından 2010 yılında İttifak Holding İç Denetim Koordinatörlüğü’ne atanmıştır.  Evli ve bir çocuk babası olan Çakırkaya, 2012 yılı Ocak ayı itibari ile İttifak Holding İç Denetim Direktörü olarak görevini sürdürmektedir. İngilizce bilmektedir.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.