İttifak Holding kadrosunu güçlendiriyor

İttifak Holding kadrosunu güçlendiriyor

İttifak Holding yönetim kademesini güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda; İcra Kurulu Üyeliği’ne Muhammet Seyda Ertuğ getirildi.

Ertuğ, yatırım ve iş geliştirmeden sorumlu olacak. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Muhammet Seyda Ertuğ, 1973 yılında İstanbul’da doğdu. İş hayatına; 1995-1997 yıllarında Umde Mühendislik şirketinde proje mühendisi olarak başlayan Ertuğ, 1997-2011 yılları arasında sırasıyla; Karaman Karmey A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı, Karaman Aroma Meyve Suları A.Ş.’de Teknik Müdür-Genel Müdür Yardımcısı, Konya Makromak LTD. ŞTİ.’de Konya Bölgesi Baymak A.Ş. Ana Bayiliği, Anadolu Etap Penkon A.Ş’de Operasyon Direktörlüğü görevlerini yürüttü.

Ertuğ, 2011-2013 yılları arasında Anadolu Birlik Holding (Konya Şeker) A.Ş’de İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürüttükten sonra, Karaman Makromak LTD. ŞTİ.’deki şirket sorumluluğunu bugüne kadar sürdürdü. Ağustos 2015 itibari ile İttifak Holding’e yatırım ve iş geliştirmeden sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak atanan Muhammet Seyda Ertuğ, evli ve üç çocuk babası. Ertuğ, İngilizce biliyor.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.