İşte AK Parti'nin Şişli'de Sarıgül'e rakibi

İşte AK Parti'nin Şişli'de Sarıgül'e rakibi

2013 Yerel seçimleri için hedef büyüten AK Parti, Şişli Belediye Başkanlığı görevini yıllardır sürdüren Mustafa Sarıgül'ün karşısına sönük bir seçim kampanyası ile çıkıyor.

Şişli Belediye Başkanlığı görevini 1999 yılından bu yana kimselere kaptırmayan Mustafa Sarıgül’ün karşısına AK Parti’nin çıkartacağı isim netleşmeye başladı.
Rotahaber’in kulislerden edindiği bilgiye göre Kalyon Şirketler Grubunda Genel Müdürlük görevini de yürüten AK Parti Şişli İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olacak.
Refah Partisi geleneğinden gelen Şatıroğlu’nun aday olacağı iddiası AK Parti’nin Şişli için iddialı bir seçim yarışına girmeyeceği yorumlarına neden oldu.
Şişli halkı tarafından sevilen bir isim olan Mustafa Sarıgül’ün karşısına güçlü bir isim çıkartılması beklenirken AK Parti seçim kampanyasına iddiasız giriyor.
Teşkilatların çalışkanlığıyla bilinen AK Parti’nin Şişli çalışmalarının sönük kalması da AK Parti’nin Şişli yarışında yenilgiyi baştan kabul ettiği yorumlarına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.