İstanbul'un gündemi İlhan Palut!

İstanbul'un gündemi İlhan Palut!

Beşiktaş'ta Ismael'in yerine Konyaspor’un başarılı hocası İlhan Palut düşünülüyor Valerien Ismael ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlıların teknik direktörlerinden biri de İlhan Palut.

Beşiktaş'ta Ismael'in yerine Konyaspor’un başarılı hocası İlhan Palut düşünülüyor Valerien Ismael ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlıların teknik direktörlerinden biri de İlhan Palut. Başarılı hocanın Konyaspor'la olan sözleşmesinde 5 milyon TL'ye serbest kalır maddesi bulunuyor. Beşiktaş'ın hoca adaylarından olan İlhan Palut'un Konyaspor ile olan sözleşmesinde 5 milyon TL'ye serbest kalır maddesi bulunuyor. Beşiktaş'ın İlhan Palut'la ilgili resmi adım atmayacağı belirsizliğini korusa da Siyah-Beyazlıların listesinin ilk sırasında Şenol Güneş yer alıyor.

RESMİ BİR TEKLİF YOK

Konuyla ilgili olarak İlhan Palut ve Konyaspor cephesinden Beşiktaş’tan resmi bir teklif gelmediği ifade edildi. Konyaspor taraftarı ise Palut’un resmi bir teklif gelmesi halinde bile sezon ortasında takımı bırakıp gitmeyeceğini düşünüyor.

İLHAN PALUT'UN KONYASPOR KARNESİ

Geçtiğimiz yılın şubat ayından beri Konyaspor'u çalıştıran İlhan Palut, geride bıraktığımız sezonda uzun süre Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi vermişti. 2022-23 sezonuna da flaş bir giriş yapan İlhan Palut'un Konyaspor'u zirvenin 4 puan gerisinde 6. sırada yer alıyor. Konyaspor ile toplam 73 maça çıkan İlhan Palut, 34 galibiyet, 20 beraberlik ve 19 mağlubiyetlik istatistik yakaladı. İlhan Palut, Yeşil-Beyazlı takım ile maç başına 1,67 puan ortalaması tutturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum