İstanbul kuşatması

İstanbul kuşatması

İ.H. Konyaspor yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadyumunda  oynanacak maç 20.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıda yendiği rakibinden puan yada puanlar almak istiyor 

İ.H Konyaspor Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray’a konuk olacak. Türk Telekom Stadyumunda  oynanacak maç 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.    

Lig'in 38. haftasına 42 puanla 11. sırada giren yeşil-beyazlı takım, İstanbul deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istiyor. 

Milli maç arasından Erzurumspor galibiyeti ile dönen Konyaspor, sonraki 5 karşılaşmada ise kazanamadı. İlhan Palut'un öğrencileri, 5 maçlık periyotta sahasında 3 kez berabere kalırken, deplasmandaki maçları kaybetti. Temsilcimiz, söz konusu dönemde Ankaragücü, Kayserispor ve Hatayspor ile berabere kalırken, Sivasspor ve Çaykur Riespor maçlarından mağlubiyetle ayrıldı. 

SKUBİC VE ABDÜLKERİM CEZALI 

Nejc Skubic ve Abdülkerim Bardakçı cezaları nedeniyle Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek

Bu iki oyuncunun cezalı duruma düşmesi savunma hattını sıkıntıya soktu. Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut’un Galatasaray karşısına nasıl bir diziliş ve savunma anlayışı ile çıkacağı  maç saatinde netlik kazanacak. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum