İstanbul'da öğrenim gören Konyalı öğrenciler buluştu

İstanbul'da öğrenim gören Konyalı öğrenciler buluştu

'AKADEMİST' 100'e yakın öğrenciyi Konya Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Gül bahçe Konya Mutfağı'nda arabaşı programında bir araya getirdi

'AKADEMİST' 100'e yakın öğrenciyi Konya Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Gül bahçe Konya Mutfağı'nda arabaşı programında bir araya getirdi.

İlim Yayma Cemiyeti Konya Şube Başkanı Mehmet İncili, amaçlarının öğrencileri bir arada tutup, milli değerlerini unutturmayacak etkinlikleri düzenlemek olduğunu belirtti. Şuurlu bir nesil yetişmek için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını dile getiren İncili, gençlerin milli değerlerine daima sahip çıkacaklarını da sözlerine ekledi. Etkinliklerin sürekli olacağını ifade eden İncili, programların devamının geleceğini söyledi.

Programa katılan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı da, Konya’nın gelecekteki işadamlarına her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. Barınlı, “Gençliği kurtaran bir toplum geleceğini de kurtarır. Bu nedenle gençliğimizi heba etmeden geleceğe ulaştırmalıyız. Her zaman geleceğe güvenle yürüyen bir gençliğin yetişmesi için çabalıyoruz. Her geçen gün yenilenen çalışmalarımızda aramızda yeni gençlerimizi görmekten mutluluk duyuyoruz. Genç MÜSİAD üyelerine eğitim günleri programlarıyla farklı bakış açıları ve değişik konularda eğitimler vererek gençlerimizin gelişmesine katkıda bulunuyoruz” dedi. Konuşmalardan sonra Bosna Hersek ve Güney Afrika ülkelerini tanıtan sunumlar gerçekleştirildi. Programa katılanlara Konya’nın geleneksel yemeklerinden arabaşı, tatlı ve kandil simidi ikram edildi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.