İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Prof. Dr. Atilla Özalpan’ı Anma Etkinliği

İstanbul Kültür Üniversitesi’nde Prof. Dr. Atilla Özalpan’ı Anma Etkinliği

İstanbul Kültür Üniversitesi, öğretim üyesi Prof. Dr. Atilla Özalpan’ı, doğum günü olan 10 Mart Perşembe günü yeniden anıyor.İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2012 yılında vefat eden Moleküler Biyol...

İstanbul Kültür Üniversitesi, öğretim üyesi Prof. Dr. Atilla Özalpan’ı, doğum günü olan 10 Mart Perşembe günü yeniden anıyor.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2012 yılında vefat eden Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (MOBİGEN) Kurucu Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla Özalpan’ı, doğum günü olan 10 Mart Perşembe günü yeniden anıyor. Prof. Dr. Özalpan’ın ailesi, yakın dostları/meslektaşları ve öğrencilerinin katılımıyla her yıl farklı bir tema ile organize edilen anma etkinliğinde, bu kez Özalpan’ın dostlarından Prof. Dr. Şafak Ural, "Bilimsel Düşünce ve Etik/Moralite İlişkisi" başlıklı konuşması ile konuk oluyor.

10 Mart Perşembe günü, saat 13.00’de Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda düzenlenecek anma etkinliği kapsamında Prof. Dr. Atilla Özalpan’ın Kurucu Bölüm Başkanlığını yaptığı MOBİGEN binasında "Model Organizma Laboratuarı’nın da açılışı gerçekleştirilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.