İsrail'in en büyük markası olarak biliniyordu! Fabrika tamamen kapatıldı

İsrail'in en büyük markası olarak biliniyordu! Fabrika tamamen kapatıldı

Filistin ve İsrail arasındaki savaşın ardından herkes İsrail'e ait markları araştırmaya başladı. Kamuoyunda İsrail markası olarak bilinen gıda devi fabrikasını kapattı.

İsrail'in Filistin'e düzenlediği acımasız saldırılar devam ediyor. Edinilen bilgiye göre İsrail saldırılarında bugün 400 Filistinliyi öldürdü. Müslüman dünyası ise bu saldırılardan dolayı İsrail mallarına karşı boykot başlattı. Vatandaş İsrail'e ait olan küresel markaları araştırmaya devam ediyor. Son olarak İsrail markası olarak bilinen meşhur markanın dev fabrikası kapatıldı. Söz konusu fabrikanın Nestle markasına ait olduğu öğrenildi.

nestle3.jpg

Nestle'nin İrlanda'da yer alan bebek maması fabrikası tamamen kapatılacak. 500'den fazla çalışanı olan Nestle dev fabrikasını kapatacağını duyurdu. Buna göre 2024 yılının 31 Aralık tarihinde Nestle'nin fabrikası kapatılacak. Bebek mamasına olan talep azaldığı için kapatma kararı alındığı öğrenildi.

nestle-3.jpg

NESTLE İSRAİL'E AİT BİR MARKA MI?

Nestle halk arasında İsrail malı olarak biliniyor. Peki Nestle gerçekten İsrail malı mı? Vatandaşın çokça merak ettiği bu sorunun cevabı belli oldu. Araştırmalara göre Nestle İsrail malı değil.

nestle-dev.jpg

EN BÜYÜK HİSSEDAR YÜZDE 3'ÜNE SAHİP

Nestle, Merkezi İsviçre Vevey'de bulunan küresel bir şirket. Nestlé S.A. halka açık bir şirkettir. En büyük Nestle hissedarı şirketin toplam hisselerinin sadece yüzde 3'üne sahiptir.

İSRAİL MALLARININ TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum