‘İsraf düzenine  son vereceğiz’

‘İsraf düzenine son vereceğiz’

Saadet Partisi aday tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İsraf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz. Biz, laf değil, hizmet üreteceğiz” dedi.

Saadet Partisi, Millî Görüş belediyeciliğinin başkan adaylarını Ankara’da tanıttı. Salon ve çevresinde teşkilat mensupları büyük bir coşku oluşturdu. Temel Karamollaoğlu, aday tanıtım toplantısında konuştu. Karamollaoğlu, "İsraf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz." dedi. Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Ankara ATO Congresium Salonu’nunda ‘Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’ düzenledi. Toplantıda, 9'ü büyükşehir, 26'sı il belediye başkanı olmak üzere 339 belediye başkan adayı açıklandı. Konya’dan da 7 aday tanıtıldı.

whatsapp-image-2024-02-04-at-12-13-57.jpeg
BU SADECE BİR YEREL SEÇİM DEĞİL
Ankara’daki aday tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Elbette her seçim önemlidir. Ancak 31 Mart seçimleri, bu anlamda tarihi bir seçimdir. Çünkü bu seçimde sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz” dedi. “Vereceğimiz her bir oyla, sadece yerel yönetimlerin değil Türkiye’nin yolunu, istikametini değiştireceğiz” diyen Karamollaoğlu, “Gazze’deki zulmü durduracak bir Türkiye mi, yoksa Gazze’de çocuklar, kadınlar katledilirken, İsrail’e her gün 8 gemi gönderen Türkiye mi; işte buna karar vereceğiz! NATO’ya kuyruk olan bir Türkiye mi, yoksa İslam dünyasına öncü olan bir Türkiye mi; buna karar vereceğiz. Siyonizmin oyunlarına figüran olan bir iktidar mı, yoksa kendi kuralını koyarak bu oyunları bozan, BOP’u yırtıp atan bir iktidar mı; işte buna karar vereceğiz! Dün ‘ak dediğine kara’ ‘bugün kara dediğine yarın ak’ diyen bir iktidar mı, yoksa savrulmayan, sözünün eri bir iktidar mı; işte buna karar vereceğiz. Özetle bu seçimi sadece bir yerel seçim olarak görmek mümkün değildir. Bu seçimde ortaya koyacağımız tercihler sadece şehirlerimizin değil ülkemizin de geleceğini belirleyecektir” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-02-04-at-12-13-58.jpeg
KARARLIYIZ ÇOK GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ
Omuzlarındaki sorumluluklarının çok ağır olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Milli Görüşçüler olarak, coğrafyamızda akan kan ve gözyaşını dindirmek boynumuzun borcudur. Bu ise ancak tüm seçim bölgelerinde Saadet Partimizi güçlü kılmakla mümkün olacaktır. Zira emin olun, Saadet Partili belediye başkanlarımız sadece kendi şehirlerini değil, aynı zamanda Gazze’yi de yeniden ayağa kaldıracaklardır. Kendi şehirlerini maddi ve manevi olarak kalkındırırken, Gazze’ye de, Kudüs’e de yardım eli uzatacaklardır. Belediyelerimizde atacağımız adımlar, Türkiye’nin tamamında ve dünya kamuoyunda dikkat çekecektir.
Şehirlerimiz bizi, biz de şehirlerimize hizmet etmeyi özledik. Kararlıyız, Saadet Partisi olarak bu seçimlerde tüm seçim bölgelerinde ciddi bir netice alacağız inşallah. Kararlıyız! İnsanımızı 1 Nisan sabahı Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturacağız inşallah. İsrafın i’sine dahi tahammülümüz yoktur. Vatandaşın cebinden kuruş kuruş toplanan paraları milyar milyar savurma dönemine mutlaka bunun için son vereceğiz. Kaynaklarımızı verimli kullanacak bu konuda çok ama çok hassas davranacağız. Titiz davranacağız. Yolsuzluğa asla müsamaha göstermeyeceğiz. Belediyelerimizin kapısından arsız, hırsız girmeyecektir. Bizim belediye başkanlarımızın kursağından bir lokma yetim malı geçmez. Belediye kaynaklarını ise yetim malına sahip çıkar gibi değerlendireceğiz. Biz bu anlayışla israf, rüşvet ve yolsuzluk düzenine son vereceğiz. 1 Nisan sabahından itibaren ihaleler üzerinden birilerinin köşeyi dönme devri sona erecektir.”

BİZİM BAŞKANLARIMIZ DERT BABASI OLACAK
Saadet Partisi belediye başkanlarının tamamının ilkeli çalışacağını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ayrıca şunları kaydetti: “Bizim başkanlarımız, ‘en kolay ulaşılabilir’ başkanlar olacaktır.

whatsapp-image-2024-02-04-at-12-13-57-1.jpeg
3 bin nüfuslu bir belde, 10 bin nüfuslu bir ilçe veya 10 milyonluk bir büyükşehir; hiç fark etmez! Bizim belediye başkanlarımıza, tüm vatandaşlarımız rahatlıkla ulaşabilecektir.
Kimin ne derdi varsa, belediye başkanını doğrudan ilgilendirsin veya ilgilendirmesin; gelecek derdini anlatacak, bizim başkanımız da ya kendisi çözecek ya da çözümü için ilgilisi kim ise; kendi işi gibi bizzat takip edecek.
Tabiri caizse bizim belediye başkanlarımız, ‘dert babası’ olacak. Vatandaşın en ufak derdiyle dertlenecek. Milli Görüş belediyeciliğinin mesai saati, hafta sonu veya tatili olmaz! Beşikten mezara kadar, vatandaşımızın tüm iş ve talepleri bizi ilgilendirir. Bizim belediyecilik anlayışımızda bu böyledir. 7’den 77’ye, ‘kimsesizlerin kimsesi’ bizim belediye başkanlarımız olacaktır.”
KONYA’DAN DA 7 ADAY TANITILDI
Karamollaoğlu’nun konuşmasının ardından aday tanıtımına geçildi. 339 isim kamuoyuna tanıtıldı. Konya’dan da tanıtılan adaylar oldu. Saadet Partisi’nin Altınekin Belediye Başkan Adayı Ahmet Develi, Beyşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Ali Can, Bozkır Belediye Başkan Adayı Ali Tokat, Çumra Belediye Başkan Adayı Servet Şahin, Kadınhanı Belediye Başkan Adayı Refik Cancan, Kulu Belediye Başkan Adayı Semih Saraç, Seydişehir Belediye Başkan Adayı da Harun Erkan oldu. Bu isimler, Ankara’daki programda tanıtıldı.
EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum