İsmail Kartal’ın gözü Bank Asya’da

İsmail Kartal’ın gözü Bank Asya’da

Klasman grubunu lider bitirerek Play-Offlara kalmak isteyen temsilcimiz Şekerspor ara transferlerle güçlendi.

Transfere Uğur Yanıkdemir’i alarak başlayan yeşil-beyazlı yönetim iki haftada 8 futbolcuya imza attırarak Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yüzünü güldürdü. Tecrübeli çalıştırıcının istediği oyuncuları bir bir Şekersporlu yapan yönetim transferde de sorun yaşamadı.3.Grup’ta oynadığı son 6 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyen İsmail Kartal’ın transferlerden memnun kaldığı, yakın çevresine, “ikinci yarı herkes Şekerspor’u izleyecek” dediği öğrenildi. Antalya’ya 18 kişilik kadro ile giden yeşil-beyazlılarda kadro son transferler sonrası 26 kişiye çıktı. Transferde adeta şov yapan yönetimin bir forvet bir orta saha daha alarak transfere nokta koyacağı bildirildi.Şekerspor’da, transfere çalışmaları bu hafta sonuna kadar bitirilecek. Yöneticiler, transfer konusunda isim vermekten kaçındıkları, netleşen transferlerin kulübün resmi internet sitesi olan www.konyasekerspor.com’dan spor kamuoyunu duyurulacağı kaydedildi.Elinde şu an için son derece zengin bir kadro bulunan İsmail Kartal’ın bu kadroyu nasıl değerlendireceği herkes tarafından merak ediliyor.
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren temsilcimiz burada yaptığı 3 özel karşılaşmadan 2’sini kaybederken, birini kazanmayı başardı. Kocaeli Körfez Belediyespor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlılar, ikinci maçta ise Beylerbeyi’ni tecrübeli futbolcusu Faruk’un attığı golle 1-0 mağlup etmiş, Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada ise rakibine penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup olmuştu.
Bu maçlarda yeni transferlere şans veren İsmail Kartal’ın oyuncularının performansından memnun kaldığı, ancak yeni transferlerin henüz takıma alışma süresini atlatamadıkları bildirildi.
KARTAL: ÖZEL MAÇLAR ÖLÇÜ DEĞİL
İkinci yarı Bank Asya’ya yükselmek için takım olarak her şeyi yapacaklarını ifade eden Teknik Direktör İsmail Kartal, MERHABA aracılığıyla Antalya’dan spor kamuoyuna mesaj verdi. İkinci yarının başlamasını iple çektiklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:
İlk yarıda son haftalarda yakaladığımız çıkışı ikinci yarı da sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni transferlerimiz takıma yavaş yavaş alışıyorlar. Şu an bana verdikleri izlenim olumlu ama daha iyi olacaklarını biliyorum. Bizim son bölümlerde spor kamuoyunu tatmin eden sonuçlar almamızı sağlayan takımdaki birlik, arkadaşlık ve benim takımı motive etmemdi. Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bütün oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Herkesin kafasında Bank Asya’ya yükselme hedefi var. Yeni transferler takıma katıldığında oyuncularımla bir araya gelip bu hedefin mümkün olduğunu söyledim. Onlar şimdi bu inanç ve hedef doğrultusunda çalışıyorlar”
GRUBU BİRİNCİ BİTİRECEĞİZ
Klasman grubunda telafisi zor maçlar oynayacaklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı grup birinciliği dışında hiçbir şeyin kendilerini avutmayacağını söyledi. Siz bizi klasman grubunda görün. Grup birinciliği hedefiyle yola çıkacağız ve bunu da gerçekleştireceğiz” diyen Kartal, “
Günlük başarıların arkasına sığınacak bir takım değiliz. Madem Bank Asya’yı bu kadar istiyor ve arzuluyoruz bunun gereklerini yerine getireceğiz. Gruba Zeytinburnuspor’dan 3 puan geride başlayacağız. Bunu dezavantaj olarak kabul etmem, zaten maçlar başlayınca hangi takımın başarılı olacağını herkes görecek” ifadelerini kullandı
ANTALYA KAMPI HAFTA SONU BİTİYOR
Öte yandan temsilcimiz Antalya kampına hafta sonu nokta koyarak Konya’ya dönüyor. Klasmanda ilk haftayı bay geçecek yeşil-beyazlılar 25 Ocak’ta Kırıkkale ile ikinci yarıyı açacak. Yeşil-beyazlılar Kırıkkale maçının hazırlıklarını Konya’da sürdürecek.
Öte yandan Şekerspor, dün Antalya’da Bozüyükspor ile oynadığı özel maçta sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.