İsmail Kartal: Sezon Başından Beri Yükselen Grafiğimiz Var

İsmail Kartal: Sezon Başından Beri Yükselen Grafiğimiz Var

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sezon başından beri yükselen grafikleri olduğunu ve kazanılan üç puandan dolayı takımı tebrik etti. Takımının kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sezon başından beri yükselen grafikleri olduğunu ve kazanılan üç puandan dolayı takımı tebrik etti.

Takımının kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli hoca, her geçen gün yükselen performansları olduğunu ifade ederek, "Geçtiğimiz hafta derbide iyi oynayarak kazandık. Bu akşam kendi evimizde iyi futbol oyanarak üç puan alarak yolumuza devam etmek istiyorduk. Oyunun baştan sonra hakimiyeti bizdeydi. Oyuncularımız çok istedi, beklenmedik bir gol yedik. Penaltı kaçırdık. 3 tane net pozisyonumuz verilmedi. Sezon başından beri yükselen bir grafiğimiz var. Maçı 2-1 kazandık. Oyuncularımın hepsi her geçen gün yükselen performansı var. Kazanılan üç puandan dolayı takımı tebrik ediyorum." dedi.

HAKEM İLE YAŞANAN DİYALOG

Öte yandan karşılaşmada Emenike'ye verilmeyen penaltı ve hakem ile aralarında yaşanan diyalog konusunda İsmail Kartal, şunları kaydetti: "Sezon başında hakemler geldi bize kuralları açıkladı. Karşılaşmada üç tane net verilmeyen penaltı var. Gözümüzün önünde olan pozisyona verilmedi. Kontrolsüz girişten dolayı penaltı verilebilir. Bunu herkes net bir şekilde görmüştür. Bende hoca ile yüz yüze geldiğimde 'Hocam yüzde yüz penaltıydı.' dedim. 'Ben öyle görmedim' dedi. Aramazdaki diyalog buydu."

İsmail Kartal, Diego'nun performansından da memnun olduğunu kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.