İski: Açılışa Katılımı Teşvik İçin Duyuru Yaptık

İski: Açılışa Katılımı Teşvik İçin Duyuru Yaptık

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yapacağı açılışa personelin katılımını teşvik etmek için kurum içi duyuru yaptıklarını açıkladı. İSKİ’nin dünkü mailinde, “Tüm daire başkanları,...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yapacağı açılışa personelin katılımını teşvik etmek için kurum içi duyuru yaptıklarını açıkladı. İSKİ’nin dünkü mailinde, “Tüm daire başkanları, müdürler ve şeflerin personeliyle birlikte katılmaları gerekmektedir.” denilmişti.

İSKİ’den yapılan açıklamada, “İstanbul’un en önemli sorunlarından biri ulaşımdır. Bu noktada atılmış en önemli yatırımlardan birisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Aksaray-Yenikapı metro hattıdır.” ifadesine yer verildi.

Kurum içi mail ile ilgili medyada çıkan haberlerin kasıtlı olduğunun öne sürüldüğü açıklamada, “…Böylesine büyük ve önemli bir projenin sevinç ve kıvancının tüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli ve halkımızla paylaşabilmek adına katılımın kolaylaşması ve teşvik edilmesi amacıyla kurum içi bir duyuru yapılmıştır. Kurumumuzca söz konusu açılışa katılma noktasında herhangi bir zorlama bulunmamakta olup, personelimizin tören alanına kolay ulaşımını temin etmek gayesiyle birim bazında katılabilecek personel sayısının bildirilmesi ve bu doğrultuda gerekli servis organizasyonunun yapılabilmesi için duyuru yapılmıştır.” görüşü dile getirildi.

İSKİ insan kaynakları tarafından dün personele gönderilen mailde, “Tüm daire başkanları, müdürler ve şeflerin personeliyle birlikte katılmaları gerekmektedir. Ulaşım, servislerle sağlanacaktır." denilmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.