İşadamı Feyzullah Ertaş'tan hatıra ormanı

İşadamı Feyzullah Ertaş'tan hatıra ormanı

Akörenli iş adamı Feyzullah Ertaş Kendi adına yapılan 2 bin 500 fidanın dikildiği Feyzullah Ertaş Ormanı'nda incelemelerde bulundu.

Akörenli iş adamı Feyzullah Ertaş Kendi adına yapılan 2 bin 500 fidanın dikildiği Feyzullah Ertaş Ormanı'nda incelemelerde bulundu.

Akören ve Konya'da hayırseverliği ile tanınan iş adamı Feyzullah Ertaş, Akören ilçesinde 70 bin metrekare üzerine kurulu 2 bin 500 badem fidanı dikilen ormanda incelemelerde bulundu. Daha önce de Akören içme suyuna 125 bin TL katkıda bulunan Ertaş Akören Mezarlığına 50 bin TL katkıda bulundu. Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Adnan Taş, işadamı Feyzullah Ertaş'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "İşadamı Feyzullah Ertaş 23 yıldır yapılan Akören dağ sarnıcı ve yayla şenliklerinde de  Yemek parasını karşılamıştır. İnsanlar eserleri ile ölümsüzleşiyor ve kapanmayan amel defteri bıraktığı eserler ile devam ediyor. Feyzullah Ertaş da yaptığı hizmetleriyle her zaman minnetle anılacaktır" dedi.

İşadamı Feyzullah Ertaş'ın Akören'de ormanlık alanların gelişimine büyük destek verdiğini aktaran Adnan Taş, "İşte Akören Girişinde bulunan Orman 2 bin 500 adet badem ağacı yetişiyor. Bizden sonraki nesiller için daha güzel bir dünya için hızla boy atmakta ve her yıl biraz daha büyümekte. Bu ormanın yapımında emeği olan herkese sonsuz teşekkürler.İşçisinden Mühendisine,Projesini hazırlayanından dikimine kadar her türlü emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yapılan bu hizmetlerin mükafatını bu dünyada da ebedi alemde de göreceklerdir. Yeşeren her bir ağaç, boy veren her bir fidan. Çiçek açan her filiz mutlaka kendilerine duacı olacaktır. Bundan şüphesiz isimleri sonsuza kadar bu ormanda yaşayacaktır" diye konuştu.

Kendi ismiyle anılan Ormanı ziyaret eden Feyzullah Ertaş, burada ormandaki çalışmaları yerinde görüp incelemelerde bulundu. Ağaçların bakımlarının mükemmel yapıldığını belirten Ertaş, bakımını yapan herkese teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.