İsabet, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

İsabet, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

İsabet Dershaneleri Konya Şubesi 24 Aralık 2011 tarihinde yapılan Türkiye Geneli Deneme Sınavında dereceye giren öğrencilere ödüllerini dershanede düzenlenen bir törenle verdi.

İsabet Dershaneleri Konya Şubesi 24 Aralık 2011 tarihinde yapılan Türkiye Geneli Deneme Sınavı’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini dershanede düzenlenen bir törenle verdi.

İsabet Dershaneleri Konya Şubesi Kurucusu Salih Su, “Dershanemiz rekabet ortamının getirdiği zorlu şartları öğrenciler lehine kullanarak farklı projelere de imza atmaktadır. Konya'da ilk defa sınıflarda Elektroy dediğimiz kumandalı eğitim dershanemizde kullanılmaktadır. 3 ayrı etüt sistemiyle öğrencilerimizi derslerinin haricinde çalıştırma programları yapılmaktadır. Dershanemiz, değişik kamp programları ile de kendisinden söz ettirmektedir” dedi. Salih Su şunları söyledi: “Konya'da bulunan özel ve devlet üniversiteleri ile ortak yapılan motivasyon ve sınava hazırlık seminerleri de bu bakımdan bir ilk olma özelliği taşımaktadır. Bunun yanında 2.sini Mayıs ayında yapacağımız  bilgi yarışması da geçen yıl oldukça yankı uyandırmıştı. Önümüzdeki sınav sonuçlarında da  dershanemizin; ortaya koyacağı başarı ile kendisinden çok iyi bir şekilde söz ettireceğinden kuşkumuz yoktur. Çalışmalarımız bu yönde hızla devam etmektedir. Öğretmen kadrosu, rehberlik servisi, etüt sistemi, teknolojik imkanları ile dershanemiz "eğitimde daha iyiyi nasıl yaparız" ı samimi bir şekilde tartışmaktadır. Arkamızda isabet yayınlarının kuvvetli bir şekilde durması elimizi güçlendirmekte ve bu ileriye sıçramamızı kolaylaştırmaktadır. Son olarak isabet yayınlarından 1 Martta piyasaya çıkacak olan ‘ÖSYM neyi sever?’ isimli kitap seti daha gelmeden büyük yankı uyandırmış ve kırtasiyeler satışını alabilmek için sıraya girmiştir. Soru bankası veya konu anlatım kitabı formatında olmayan bu kitap soruların dilini çözerek öğrencilerin algılama ve anlama düzeylerini kolaylaştırmak için hazırlanmıştır.”

Dereceye girerek plaket almaya hak kazanan öğrenciler şunlar: “Selin Gök, O. Alperen Solmaz, Nesibe Nur Balcı, Buse Çelik, İrem Kütük, Elif Sümeyye Avcı, Hilal Pullu, Burak Demir ve Ebuzer Çınar.”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.