İş yerine kapatılan 'paşa' kimseyi uyutmadı

İş yerine kapatılan 'paşa' kimseyi uyutmadı

Ankara'da bir iş yerinde kilitli bırakılan 'Paşa' adlı kurt köpeği, sabaha kadar havlayıp komşuları rahatsız etti.

Şikayet üzerine polis ve itfaiye ekipleri harekete geçti. Köpeğin saatlerce süren acı havlayışı, polisin iş yeri sahibini dükkana çağırıp kapıyı açtırmasıyla sona erdi.

Talatpaşa Bulvarı 147/2 numaralı adresteki iş yerinde gece üzerine kapı kilitlenen bir köpek, çevrede ikamet edenleri saatlerce havlayarak rahatsız etti. Havlama ile uyuyamayan sakinler, polis ve itfaiyeyi arayıp durumdan haberdar etti. İtfaiye erleri ve polisler, iş yerindeki köpeğin mahsur kalmadan dolayı havlamadığını tespit etti. Kapıyı zorlamadan iş yeri sahibi Fatih Yıldırım'a ulaşan ekipler, gelip kapıyı açması için dükkana çağırdı.

Bu arada iş yerinin açık pencerelerine çıkarak sürekli havlayan kurt köpeğinin, saatlerce havlamaktan sesinin kısıldığı gözlendi. Yıldırım bir süre sonra polisler eşliğinde dükkanına geldi, kapıyı açtı. Köpeğin havlamaları kapının açılmasıyla son buldu.

Polis ve itfaiye ekipleri dükkanda yaptıkları incelemede olumsuz bir hal ile karşılaşmayınca, ayrıldı.

'Paşa' adlı köpeğini iş yeri dışına çıkaran sahibi, iyi eğitimli olduğunu belirttiği köpeğinin neden böyle davrandığına anlam veremediğini ifade etti.

İş yeri yakınındaki bir apartmanın yöneticisi de, köpeğin sabaha kadar havlamasından rahatsız olduklarını ve uyuyamadıklarını anlattı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.