İş başa düşünce ortaya bu manzara çıktı

İş başa düşünce ortaya bu manzara çıktı

Nalçacı Caddesi Parsana Camii önünde yolun her iki kaldırımına park eden özel otomobiller nedeniyle daralan yolda sıkışıp kalan belediye otobüsleri uzun süre çalışamadı.

Otobüslerin geçişini sağlamak için çırpınan sürücüler ve yolcuların kaldırım kenarına park eden özel otomobilleri elleri ile kaldırarak kenara çekmeye çalışmaları ise ilginç manzaraların ortaya çıkmasına neden oldu.

Her iki kaldırıma park eden araçlar nedeniyle sıkışıp kalan belediye otobüslerinin yollarına devam etmesi için seferber olan yolcular ve otobüs şoförleri aşağı inerek park halindeki özel otomobilleri kaldırarak kenara çekmeye çalıştı. Çevreden gelen vatandaşlarında yardım etmesine rağmen özel otomobiller kaldırılamayınca çaresiz araçların sürücülerinin beklenmesine karar verildi.
Bu arada geçen zaman nedeniyle seferlerinin aksadığını dile getiren belediye otobüs sürücüleri, “Burada geçen zaman içerisinde duraklarda bekleyen yolcularımız bilmedikleri için haklı olarak bize tepki gösteriyor. Birçok öğrenci veya çalışan geç kalıyor. Bunun faturası ise bize çıkarılıyor. Diğer araç sürücüleri bu konuda biraz daha duyarlı olurlarsa iyi olur” diye konuştu.
Bir süre beklemenin ardından kaldırım kenarına park eden özel otomobillerin sürücüleri araçlarının yanına gelmesi ile yol açıldı otobüsler yeniden seferlerine başladı. Özel otomobil sürücüleri cenazeye katılmak için acele olarak araçlarını park etmek zorunda kaldıklarını ifade ederken yaşanan aksaklık için hem otobüs sürücüsünden hem yolculardan özür diledi.

ALİ SAİT ÖGE 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum