İranlı Sığınmacı Uyuşturucuyla Yakalandı

İranlı Sığınmacı Uyuşturucuyla Yakalandı

Kayseri polisi yaptığı operasyonda uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit ettiği İranlı sığınmacıyı yakaladı. Şahsın evinde yapılan aramada esrar, metamfetamin gibi uyuşturucu madde ele getirildi. Kayseri Emniyet Kaçakçılık ve...

Kayseri polisi yaptığı operasyonda uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit ettiği İranlı sığınmacıyı yakaladı. Şahsın evinde yapılan aramada esrar, metamfetamin gibi uyuşturucu madde ele getirildi.

Kayseri Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri D.A. isimli şahıstan uyuşturucu madde satın alan H.H.Ç. isimli şahıs Mevlana Mahallesi Barışmanço Caddesi’nde bir market önünde yakaladı. Şahıstan 1 adet poşet içerisinde 1 gram ağırlığında metamfematin maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan işlem yapıldı.

Polis daha sonra İranlı sığınmacı D.A. isimli şahsın yapmış olduğu uyuşturucu madde ticaretini yaptığını belirledi ve operasyon yaptı. Polis D.A.’yı ikamet adresinde yakaladı. İkamette yapılan aramada 1 adet poşet içerisinde satışa hazır 1,10 gram metamfetamin maddesi, sigara paketi içerisinde 1 adet poşet içerisinde 0,10 gram metamfetamin maddesi, 1 adet poşet içerisinde 1,35 gram gelen esrar ele geçirildi.

Şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan işlem yapıldı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.