iPhone 5, sarı renk seçeneğiyle mi geliyor?

iPhone 5, sarı renk seçeneğiyle mi geliyor?

Apple’ın tedarikçi sitesinde rastlanılan görüntü akıllara “Sarı iPhone 5 mi geliyor?” sorunu getirdi. İşte o iddialarda yer alan ayrıntılar.

Apple hakkında yeni yazılan dedikodulardan en popüleri ise, yeni nesil iPhone’un daha düşük fiyata, 4 çekirdekli A7 işlemciye ve büyütülmüş ekrana sahip olması hakkında. İddialar arasında yer alan bilgiler hariç kafalarda soru işareti bırakan bir yeni iddia daha ortaya çıktı.

Apple’ın kurmuş olduğu Tedarikçi Sorumluluğu sayfasında yer alan Sağlık ve Güvenlik kategorisindeki görselde, Çin’in Shangai kentinde çalışan bir bayanın elinde sarı renkli bir cihaz görüldü. Apple üretim tesisindeki son kontrolcü olarak çalışan bir bayanın elindeki cihaz “Sarı iPhone mu Geliyor?” sorusunu akıllara kazıdı.

Apple’ın ürünleri arasında yer alan iPhone 5’in yanında çıkarılan yeni jenerasyon iPod Touch’un farklı renklerle kullanıcıya sunulacağı biliniyor. Bu bilgi göz önünde bulundurulduğunda iddia her ne kadar da çürüyor gibi görünse de, cihaz görsellerinde göze çarpan modelin iPhone kasasına ait olduğu anlaşılıyor.

Her ne kadar çekilen resimde bu modelin yer alması, Apple’ın bir hatası olarak adlandırılıyor olsa da kullanıcı tarafına gelen bir müjdeleme de olabilir. İleri ki günlerde Apple tarafından gelecek haberler bakalım bu haberi doğrulayacak mı?

iPad’ın İhtiyacı: 2 Metrelik Şarj Kablosu Satışta!">iPhone ve iPad’ın İhtiyacı: 2 Metrelik Şarj Kablosu Satışta!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.