İnşaat Görevlisi: Düşmüş Ölmüş Yani, Yapacak Birşey Yok!

İnşaat Görevlisi: Düşmüş Ölmüş Yani, Yapacak Birşey Yok!

Mecidiyeköy'deki rezidans inşaatında bir işçinin düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili gazetecilerle inşaat görevlileri arasındaki diyalog dikkat çekti. Gazetecilerin görüntü almasını engelleyen görevli, “Düşmüş ölmüş yani, yapacak...

Mecidiyeköy'deki rezidans inşaatında bir işçinin düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili gazetecilerle inşaat görevlileri arasındaki diyalog dikkat çekti. Gazetecilerin görüntü almasını engelleyen görevli, “Düşmüş ölmüş yani, yapacak birşey yok!" dedi.

Mecidiyeköy’de geçtiğimiz günlerde asansör faciasının yaşandığı inşaatın hemen yanındaki bir başka rezidans inşaatında bir işçi 12. kattan düştü. Yere düşen işçi için olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. 112 sağlık görevlileri olay yerinde işçiye bir süre kalp mesajı yaptı. İşçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde polisler inceleme yapıyor. İşçinin nasıl düştüğüne yönelik kapsamlı soruşturma başlatıldı. Savcının da olay yerine gelmesi bekleniyor.

ÖLMÜŞ YANİ!

Kameraların görüntü almasını engellemek için olay yerine paravan getirildi. Olay yerinin görüntülenmesinden rahatsız olan bir çalışan gazetecilerin soruları üzerine şu ilginç ifadeleri kullandı: “Arkadaşlar niye çekiyorsunuz ki? Düşmüş yani, ölmüş. Yapacak bir şey yok! Biz de insanız. Ayağımız kaydı düştük yani, olay yerine bir savcı gelsin, ona göre haber yaparsınız.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.