İngilizce Dil Eğitimi KonusarakOgren.com'da

İngilizce Dil Eğitimi KonusarakOgren.com'da

İngilizce Dil Eğitimi KonusarakOgren.com'da

İngilizce Avrupa ülkelerinde çok yaygın bir şekilde kullanılan online konuşarak öğrenme programı artık Türkiye de kullanılmaya başlanılmış, oldukça da rağbet görmüştür. bizlerede sizler için kendi dillerinde eğitim veren eğitmenlerimiz ile birlikte sizlerin dil bilginizi daha üst kademelere getirmek için çalışmalar başlattık. Bizlere istediğiniz an ulaşma şansına sahipsiniz. İsterseniz bizlere internetten başvuruda bulabilir ücretsiz deneme dersi talep edebilirisiniz. Bizler sizlerin dile seviyesini tespit eder ve bizler ile derse devam etmek isterseniz sizlere neler yapmanız gerektiğinden söz ederiz. Bizler sizlerin ne kadar yabancı dil bilginiz olduğu ile değil sizlere İngilizceyi konuşarak nasıl öğretebiliriz onu düşünürüz. Derslerinizi isterseniz telefon üstünden isterseniz bilgisayarda skypeden takip edebiliri. Ders saatlerinizi kendi seçtiğiniz bir dilim içerinse yayarsınız.
 

konusarakogren.com üzerinden bizleri takip edebilir sitenin içeriğine ve sizlere nasıl bir hizmet anlayışı ile yaklaştığımızı görmek isteyebilirsiniz. Sizlerden gelen değerli yorumları okuyabilir bizler hakkında biraz daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. İş yerinizden artık yabancı ülkelerin işlerini takip edebilecek kadar İngilizce konuşarak her işinizi kimseye ihtiyaç duymadan halletmeniz mümkün olacaktır. Derse giren öğrenciler isterlerse eğer kendi ders programların kayıt altına alabilir daha sonra tekrar yaparak seviyelerini daha üst tarafa geçirebilirler.
 

Artık karar verdiyseniz şayet hemen bir ücretsiz ders isteyin ve siz de kendi İngilizce dil bilginizi kontrol ederek yabancı dil öğrenmeye başlayın. Derslerden hiç sıkılma gibi bir söz konusu olmadığı için çekinmenize ve korkmanıza gerek yoktur. Derslerimiz sohbet havasında geçmekte hocalarınız sizlerle bire bir arkadaş gibi konuşmaktadır. Üç çeşit paketimizi bulunmakta sizler istediğiniz paketi seçerek skaypede ya da telefon başında ne kadar zaman kalacağınıza kendiniz karar vermektesiniz. Artık sizde ileri derecede İngilizce konuşanlar arasına katıldınız.
 

İngilizce eğitimi üzerine hazırlamış olduğumuz bazı yazılara bloğumuz üzerinden de ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.