İlk turnuva büyük ilgi gördü

İlk turnuva büyük ilgi gördü

Mevlana Cup 2017 sona erdi. Konyaspor altyapısının ilk kez ev sahipliği yaptığı turnuvada yeşil beyazlılar; U15 kategorisinde 3.olurken U16 kategorisinde ise 4.bitirdi.

Konya,  önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Konyaspor Futbol Gelişim Akademisinin organize ettiği Mevlana Cup 2017 sona erdi. U15 ve U16 yaş gruplarının katıldığı turnuvaya Konyaspor, Altınordu, Galatasaray, Başakşehir takımları katıldı. Konyaspor alt yapısı ilk defa bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Sahası'nda oynanan maçlarda U15 kategorisinde Konyaspor 3.olurken U-16 kategorisinde ise Konyaspor dördüncü oldu. U15 kategorisinde Galatasaray turnuvayı birinci bitirirken U16  kategorisinde ise Altınordu turnuvayı birinci bitirdi.Turnuvayı U15 Milli Takım Teknik Sorumlusu Nedim Yiğit, TFF Bölgeler Koordinatör Yardımcısı Ahmet Gün, U16 Milli Takım Teknik Sorumlusu Ahmet Ceyhan ile U16 Milli Takım antrenörü Sinan Turhan da takip etti.

AY'A TEŞEKKÜR ETTİ

Turnuvanın kapanış töreni Cumhuriye Sahası'nda oynanan final maçlarının ardından yapıldı. Törende; turnuvaya katılan bütün futbolculara madalya takdim edilirken, turnuvanın en iyi oyuncusuna ödül takdim edildi. Turnuvayı takip eden; U15 Milli Takım Teknik Sorumlusu Nedim Yiğit, TFF Bölgeler Koordinatör Yardımcısı Ahmet Gün, U16 Milli Takım Teknik Sorumlusu Ahmet Ceyhan ile U16 Milli Takım antrenörü Sinan Turhan'a plaket takdim edilirken Galatasaray, Altınordu, Başakşehir U15-U16 teknik heyetlerine Atiker Konyaspor tarafından hediyeler verildi. Turnuva günün anısına toplu bir fotoğraf çekiminin ardından sona ererken turnuvaya katılan misafir takımlar misafirperverlikten ötürü Atiker Konyaspor Altyapı menajeri Taner Ay'a teşekkür etti.

 

U15 kategorisinde dereceye giren takımlar;

1.Galatasaray

2.Altınordu

3.Konyaspor

4.Başakşehir

 

U16 kategorisinde dereceye giren takımlar;

1.Altınordu

2.Başakşehir

3.Galatasaray

4.Konyaspor

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.