İlk sınav sessiz bitti

İlk sınav sessiz bitti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdürüyor.


 İlk etap çalışmalarını Çumra’da yapan ancak burada hazırlık maçı oynamayan yeşil beyazlı ekip Kızılcahamam kampında oynayacağı maçlarla lig başlamadan hazır hale gelmenin planlarını yapıyor. Yaklaşık bir haftadır Kızılcahamam’da bulunan Şekerspor ilk hazırlık maçını Turgutluspor ile oynadı. Bu karşılaşmada iki farklı takımla mücadele eden yeşil beyazlı temsilcimiz rakibi ile golsüz berabere kaldı. Patalya Otel tesislerinde oynanan maçta Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak sahaya iki farklı takım sürerek oyuncuların performansını görmeye çalıştı. Bursa Merinos spor ile oynanması planlanan karşılaşma ise rakibin kampı erken terk etmesi nedeniyle iptal edildi. Eksiklerini Turgutluspor maçı ile görme şansı bulduklarını söyleyen Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “ İlk ciddi hazırlık maçımızı oynadık. Futbolcularımın performanslarını görmek için sahaya iki takımla çıktık. İlk hazırlık maçımız olması nedeniyle istediğimizi hemen alacak değiliz. Düşündüğümüz futbol mantalitesine ulaşmak için ne eksiğimiz var onları görmeye çalıştık. İlerleyen günlerde oynayacağımız hazırlık maçları ile eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. İyi bir ekibiz. Lig başlayana kadar istediğimiz seviyeye geleceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzde 20 gün gibi bir süre kaldı. Bu süre zarfında en iyi şekilde çalışarak ve oynayabildiğimiz kadar hazırlık maçı oynayarak lige en üst seviyede hazır durumda başlamak istiyoruz. Hazırlık maçında sıcak hava tüm oyuncuları etkiledi. Ayrıca maçın sonuna doğru yağan dolu ile birlikte oyuncular istediklerini sahaya yansıtamadı” diye konuştu 
İkinci hazırlık maçını Bursa Merinos ile oynamayı planlayan yeşil-beyazlı ekip bu takımın kamp yerini erken terk etmesi nedeniyle bu karşılaşma iptal edildi. Torku Şekerspor yarın bir askılık yaşanmadığı takdirde Adıyamanspor ile özel maçta karşı karşıya gelecek Yeşil-beyazlılar, hazırlık karşılaşmalarını 11 Ağustos’ta Sakaryaspor ve 14 Ağustos’ta da Yeni Malatyaspor ile oynayarak sürdürecek.
Torku Şekerspor’un alt yapısından yetişen ve A takımla birlikte Kızılcahamam kampında bulunan genç kaleci Süleyman TFF 3.Lig 2: Grup takımlarından Anadolu Üsküdar’a kiralandı.  
Konya Torku Şekerspor’un maçlarını oynayacağı Recep Konuk Tesislerinde ise yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ligin ikinci haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlı ekipte sahanın bu maça kadar hazır hale getirilmesi planlanıyor. Drenaj çalışmalarının bittiği zemine bugünden itibaren çim serme çalışmalarına başlanacak.
Konya Torku Şekerspor sezonun ilk maçında 29 Ağustos tarihinde Adana Demirspor’a konuk olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.