ilk aday Adil Demirbağ

ilk aday Adil Demirbağ

Selim Ay’ın ayrılığına şaşkınlık yaşayan taraftarlar bu duygudan kurtulamadan 2. ayrılık şokunu Ali Turan ile yaşadı. Konyaspor’da 2 stoperin gitmesi gözleri bu mevkiye çevirdi

 

 

 

 

Konyaspor’da Selim Ay’ın ardından bir başka stoper ve kaptan Ali Turan ile de yollar ayrıldı.

İttifak Holding Konyaspor, 8 sezondur yeşil-beyazlı formayı giyen deneyimli stoper Ali Turan ile yollarını ayırdı. Turan ile 25 gün önce sözleşme yenilenmişti.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Takım kaptanlarımızdan Ali Turan ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettik. Kaptanımıza emekleri ve hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur, başarı dolu yıllar dileriz. Güle güle kaptan!" ifadeleri kullanıldı.

STOPERE TAKVİYE YAPILACAK

Konyaspor'da orta saha ve forvet transferlerinin tamamlanması için yoğun görüşmeler devam ederken, Selim Ay'ın ve Ali Turan’ın sürpriz ayrılıkları sonrasında stopere takviye gündeme geldi.

Konyasporun güncel kadrosunda stoper olarak Anicic, Uğur Demirok, Abdülkerim Bardakçı yer alıyor. Stoper oynayabilen Volkan Fındıklı, sezonun ilk yarısında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Marko Jevtovic ise ön libero olmasına karşın kariyerinde birçok karşılaşmada stoperde alternatif olarak değerlendirilebilir.

İLK ADAY ADİL DEMİRBAĞ

Selim Ay ve Ali Turan ile yollarını ayıran Konyaspor, stoper boşluğunu 22 yaşındaki Adil Demirbağ ile dolduracak. Yeşil - beyazlılar, bu transer için Adana Demirspor’a yaklaşık 200 bin Euro civarında bonservis ücreti ödeyeceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.