İlhan Palut’tan Kravets hamlesi

İlhan Palut’tan Kravets hamlesi

Konyaspor kupa maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkarken 4 oyuncu bu sezon ilk kez forma giydi.

Konyaspor kupa maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkarken 4 oyuncu bu sezon ilk kez forma giydi. Artem Kravets’in kadroya girememesi ile ilgili daha önce açıklamalarda bulunan teknik direktör İlhan Palut Ukraynalı oyuncuya kupa maçının son 10 dakikasında şans verdi. Geçtiğimiz aylarda Kravets’in Cikalleshi ve Ahmed Hassan’ın yokluğunda Galatasaray maçı kadrosuna alınmaması gündem olmuş ve sosyal medyada eşi ile taraftarlar arasında tartışma yaşanmıştı.

Bir süredir takımdan ayrı olarak antrenörler eşliğinde özel çalışan Kravets, milli maç arası verilen iznin dönüşünde yeniden takımla çalışmalara başlamıştı.

Yeşil-beyazlı ekipte kaleci Eray Birniçan ve Alper Uludağ ile ikinci yarıda oyuna giren Musa Çağıran ve Artem Kravets, siftah yaptılar. Geçen sezon 21 Aralık’taki Sivasspor maçında çapraz bağları kopan Alper Uludağ, yaklaşık 1 yıl sonra yeşil sahalara döndü. Musa Çağıran ise 28 Nisan’daki Galatasaray maçı sonrası ilk kez resmi bir maça çıktı.
Gözden düşen Artem Kravets de bu sezon ilk kez süre aldı. Öte yandan ligde bazı maçlarda süre alan Barış Yardımcı ve Ahmet Karademir de ilk kez ilk 11’de şans buldu.

ALPER ULUDAĞ GOLLE DÖNDÜ

Konyaspor’un tecrübeli sol oyuncusu Alper Uludağ uzun bir aranın ardından resmi maçta forma giydi. Geçen sezon 21 Aralık’taki Sivasspor maçında çapraz bağları kopan Alper Uludağ, yaklaşık 1 yıl sonra yeşil sahalara döndü. Tecrübeli oyuncu sahada kaldığı süre içerisinde çalışkanlığı ile dikkat çekerken bir de gol atarak takımının tur atlamasına katkı sağladı.

Maçın 71. dakikasında Abdülkerim Bardakçı'nın ara pasında savunmadan seken topu önünde bulan Alper Uludağ kaleciyi çalımlayarak topu boş kaleye yuvarladı ve takımının 2. golünü attı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.