İlhan Palut’a 1 maç ceza

İlhan Palut’a 1 maç ceza

Konyaspor ve teknik direktör İlhan Palut evinde oynadığı Sivasspor maçı sonrası PFDK’ya sevk edilmişti. Yeşil-beyazlı ekibin ve genç teknik adamın cezası belli oldu.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'a 1 resmi maç men cezası verdi. Kulübe de para cezası verdi.

TFF’den ceza ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “

2- İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Kulübünün, 09.01.2022 tarihinde oynanan İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR-DEMİR GRUP SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 32.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR Kulübü teknik sorumlusu İLHAN PALUT'un, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 6.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

3- DEMİR GRUP SİVASSPOR Kulübü sporcusu OLARENWAJU AYOBAMI KAYODE'nin, 09.01.2022 tarihinde oynanan İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR-DEMİR GRUP SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir”

TARAFTAR İLHAN HOCANIN CEZASININ ERTELENMESİNİ İSTİYOR

Konyaspor taraftarı Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’a verdiği 1 maçlık cezanın ertelenmesini istiyor.

Yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar sosyal medya hesaplarından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’a verdiği 1 maçlık cezanın ertelenerek 18 Ocak Salı günü oynanacak olan Adana Demirspor maçında genç teknik adamın takımının başında olmasını istiyor.

Konyaspor kulübünün zor bir dönemden geçtiğini kaydeden taraftarlar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun daha önceki yıllarda Fatih Terim’e verilen cezanın ertelediğini hatırlatarak, gerekli hassasiyeti göstermesini istediler.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.