İlhan Palut kongreyi bekliyor

İlhan Palut kongreyi bekliyor

Konyaspor camiasının gözü yapılacak olağanüstü genel kurulda. Yeşil-beyazlı ekipte genel kurulu bekleyenlerden birisi de teknik direktör İlhan Palut. Palut ile tamam ya da devam kararını yeni yönetim verecek

Konyaspor’da yeni sezon öncesi tüm gözler 5 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongreye çevrildi. Yeşil-beyazlı camianın tüm önceliği bu kongre. Kongre sonrasında birçok yanıtsız soru cevap bulacak. İlhan Palut ile yola devam edilip edilmeyeceği, transfer politikası ve takımın borç durumunun nasıl çözüleceği gibi bir çok soru cevap bulacak

SON SÖZ YÖNETİMİN

Kongre sonrasında yeni yönetimin ilk hamlesi teknik adam konusuna netlik kazandırmak olacak. İlhan Palut’la yola devam etme kararı alınması halinde genç teknik adamla masaya oturulacak.

Mevcut teknik direktör İlhan Palut'un kalıp kalmayacağı noktasında son sözü yeni yönetimin söyleyeceğini kaydeden Başkan Hilmi Kulluk, "İlhan Palut ile 1.5 yıllığına anlaştık. Ancak İlhan Hoca'nın sözleşmesinde herhangi bir cezai şart vs. yok. Onu da şunun için yaptım. Hocamız yeni yönetimle anlaşır veya anlaşamaz. Ya da kendisi gitmek ister bunlar olabilir. 2 maaşı ödendiği zaman Konyaspor istediği teknik direktörle çalışabilir. Bu karşılıklı anlaşma meselesidir. İlhan hocanın kalıp kalmayacağı gelecek yönetimle, gelecek başkanla birbiriyle anlaşacağı bir durumdur" açıklamasını yapmıştı.

Konyaspor’da hoca konusunun çözümü sonrası gözler transfere çevrilecek. Gidecek kalacak oyuncular belirlenecek. Hocanın raporu doğrultusunda 100. yıl kadrosu için çalışmalara başlanacak. Yeni yönetim bunun yanında kamp planlaması, mali konular, 100. yıl etkinlikleri, yeni Kayacık tesisi gibi birçok başlıkta yoğun mesai harcayacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.