İlhan Palut ilk Avrupa macerasına çıkacak

İlhan Palut ilk Avrupa macerasına çıkacak

Konyaspor, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Bate Borisov ile karşılaşacak. Genç teknik adam İlhan Palut da Yeşil-beyazlı ekibin başında kariyerinin ilk Avrupa maçına çıkacak.

 

Palut zorlu mücadele öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

İlhan Palut, "Konferans Ligi bizim için önemli. Gruplara katılmak istiyoruz. Zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Bate bunlardan bir tanesi. Son derece organize bir takımla oynayacağız. Bate'nin Avrupa alışkanlığı var. İlk maçta iyi bir sonuç almak için çıkacağız. Oğulcan'ın bir sakatlığı var. İki maçta da bizimle olamayacak

ORGANİZE BİR RAKİP İLE OYNAYACAĞIZ
BATE Borisov‘un organize bir takım olduğunu ve buna göre analizlerini yaptıklarını belirten 45 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut, yaptığı açıklamada, “Hep söyledim, Konferans Ligi bizim için önemli, her kulvar önemli. 3 rakibi yenmemiz gerekiyor. Uzun bir yol. Bir şekilde maçı hazırlandık. BATE Borisov’un analizlerini yaptık. Son derece organize olan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Tabii ki de her takımın olduğu gibi Bate’nin de zaafları var. Biz rakibimize saygı duyarak sahaya çıkacağız ve elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz.”İfadelerini kullandı.
“İYİ BİR OYUN OYNAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM “
Takımın performansından memnun olduğunu ve Bunu yarınki maçta göreceklerini belirten Palut, “Başakşehir maçından bu yana takımın isteğinden be performansından açıkçası memnunum. Gayet konsantre çalıştıklarını gördük. Ancak bunu en iyi şekilde göreceğimiz yer yarın akşamki maç olacaktır. Başakşehir maçına oranla yarın daha iyi bir oyun oynayacağımızı düşünüyorum.”dedi.
EN HAZIR TAKIMLA SAHAYA ÇIKACAĞIZ

İlhan Palut Kadro tercihi ve gol organizasyonları ile ilgili sorumuza ise “En hazır takımımızla açıkçası. Yani belki en kaliteli, en ideal kadromuz mu? Onu bilmiyorum. Ama sonuçta yarın en hazır takımla oynayacağız. Çünkü buna mecburuz. Ligin ilk yarısını bitirmiş. On beş tane resmi maçı geride bırakmış kendi liginde. Lider ritimli bir takımla oynayacağız. Bir şekilde her şeyden önce fiziksel bir karşılık vermemiz gerekiyor. Bu noktada en hazır takımla oynayacağız.

Çalışmaları yaptık. Gerek şut çalışmaları, atak organizasyonları, merkezden atakları da buna bir şekilde kattık. yarın oyuncularımızdan bu çeşitlemeleri bekliyoruz. Tabii ki bu bugünden yarına hemen değişecek durumlar değil ama bu denemeleri yapan bir Konyaspor görebiliriz.” diye cevapladı

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum