İlhan: Manavgat'ın Huzuru İçin Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İşbirliği Yapacağız

İlhan: Manavgat'ın Huzuru İçin Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İşbirliği Yapacağız

Manavgat Emniyet Müdürü Ercan İlhan, turizm şehrinin huzur ve güvenliği için sivil toplum kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını söyledi. İlçe Emniyet Müdürü İlhan, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı...

Manavgat Emniyet Müdürü Ercan İlhan, turizm şehrinin huzur ve güvenliği için sivil toplum kuruluşları ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü İlhan, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı Kerim Erdem, Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oğuz Öncel ve 4. Meslek Komitesi Başkanı Murat Çakmak’da hazır bulundu. Dünyaca ünlü turizm şehrinin huzur ve güvenliğini sağlamada her zaman polis-sivil toplum kuruluşları işbirliği içinde olacaklarını belirten İlhan, huzur ve güvenliği sağlanmasında her zaman polis-halk kaynaşmasının önemli olduğunu söyledi. İlhan, Manavgat'ta huzur ve güvenin sağlanmasında sivil toplum kuruluşları ile birlikte 24 çalışacaklarını kaydeti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş'ta yaptığı açıklamada, ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, iyi bir ekonomi için güvenliğin önemli olduğunu vurguladı. Boztaş, oda olarak bundan önce olduğu gibi sonra da emniyet teşkilatı çalışmalarına destek olacakları ifade etti. Boztaş, odalarının çalışmaları ile ilgili İlhan'a bilgilendirme yaptı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.