İktidar ve muhalefet racon kesiyor

İktidar ve muhalefet racon kesiyor

Büyük Birlik Partisi Meram İlçe Başkanı Mustafa Kapıcı ve Konya Milletvekili adayı Hüseyin Doğan birlikte düzenledikleri basın toplantısında seçimlere hazır olduklarını söyledi

Büyük Birlik Partisi Meram İlçe Başkanı Mustafa Kapıcı ve Konya Milletvekili adayı Hüseyin Doğan birlikte düzenledikleri basın toplantısında seçimlere hazır olduklarını söyledi. Toplantıda ilk söz alan Meram İlçe Başkanı Kapıcı, “Bu seçimlerde in büyük sürprizi BBP yapacaktır. Seçim çalışmalarının devam ettiği bu günlerde siyasi partilerin liderleri halkın sorunlarını dinleyip çözüm üreteceklerine birbirlerine racon kesiyorlar. Milletin derdine çare bulmak yerine siyasi ahlaka uygun olmayan ve ağza alınmayacak sözleri birbirlerine söyleyerek vatandaşı gerçek gündemden uzaklaştırıyorlar. BBP olarak bu şekilde hareket eden siyasi partileri ve kadrolarını siyasi ahlaka davet ediyor ve alacağınız oy izin birbirinize küfretmekten vazgeçin diyoruz” dedi.

 

Toplantıda konuşan ve BBP’nin  tek engelli milletvekili adayı olan Hüseyin Doğan, “AKP Hükümeti ne yazık ki engellilere gereken desteği vermedi ve yeterli sayıda aday göstermedi. Bu nedenle engellilerin bu hükümete olan güvenleri bitti. AKP engellileri aday göstermeyerek bizleri nasıl hezimete uğrattı ise bizlerde seçimlerde kendisini öyle hezimete uğratacak. BBP’ nin bu seçimlerden galibiyet ile çıkacağına inanıyorum. Allah izin verirde başarırsak o zaman bizlerin projeleri daha farklı olacak. Engellilerin temsil edileceği bir bakanlık mutlaka kurulmalı. Ben şuna söz veriyorum batıda bir engelli nasıl haklara sahip ve nasıl rahat yaşıyorsa Türkiye’deki engellilerde aynı haklara sahip olacak ve rahat bir şekilde yaşayacak” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.