İksir ile sağlıklı beslenmeye

İksir ile sağlıklı beslenmeye

Yaklaşık 3 yıl önce hizmete başlayan ve kurumsallaşma sürecini tamamlayan İksir Kimya, Sağlık, Gıda ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş, düzenlediği basın toplantısı ile yapmış oldukları hizmetleri tanıttı.

 Şirketin Genel Müdürü Dilek Yeni, obezite, kanser, kalp ve damar hastalıklarının artması üzerine bir çalışma başlattıklarını ve bu çalışmayı geliştirerek sağlıklı yaşamanın yöntemlerini araştırmaya başladıklarını belirtti. Alkol ve sigara gibi bağımlılık yapan zararlı alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı yaşam için en büyük adımı attıklarını belirten Dilek Yeni, çevrelerindeki insanları da sağlıklı yaşamanın yolları konusunda uyardıklarını dile getirdi.
3 yıl boyunca Ar-ge çalışmaları yaparak sağlıklı besin ürünleri üretmeye başladıklarını kaydeden Dilek Yeni, “Sağlıklı yaşam ve beslenme alanlarında araştırma ve geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca Doğ-ya, Nice Life, Happy Life, Healthy Life isimlerini marka olarak tescil ettirdik. Tahıl unları karışımlı gıda, bitkisel antioksidan çay ve iç beslenme bitkisel yağ patent müracaatlarımız yapıldı, süreç devam etmektedir” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum