İkinci maç şölen olsun 

İkinci maç şölen olsun 

Arabam.com Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen  3-0 kazandıkları Bate Borisov maçı sonrası yeşil-beyazlı taraftarlara seslendi.Özgökçen:  Perşembe günkü ikinci maçta taraftarımızı yanımızda istiyoruz. Evimizi hep beraber şölen yerine çevirelim" dedi.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında Belarus temsilcisi Bate Borisov’u  3-0 gibi net bir skorla yenen Konyaspor’da  yüzler gülüyor.  Kulüp başkanı Fatih Özgökçen maç sonrası yaptığı açıklamada  henüz turu geçmediklerini ve 2. maçta taraftar desteği ile  turu rahat geçmek istediklerini söyledi.

Başkan Özgökçen : 

"Sessiz bir ortam vardı ama gollerimizle o sessizliği bozduk. Daha da bizi gururlandıran ve sevindiren olay eski ve yeni oyuncularımızın iyi uyumları. Çok iyi oyunla hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Tur için ikinci maç önemli. Her ne kadar 3-0 kazansak da temkinli yaklaşıyorum her zaman. İkinci maça da aynı ciddiyetle hazırlanmamız gerekiyor. 

Galibiyetin mimari öncelikle futbolcular, daha sonra teknik heyet daha sonra da biz yönetim. Biz sıralamayı hep öyle yapıyoruz. Perşembe günkü ikinci maçta taraftarımızı yanımızda istiyoruz. Bu güzel futbolu, güzel tezahüratlarla ve güzel taraftarla süslemelerini istiyoruz. inşallah Konya bizi yalnız bırakmayacaktır. 42 bin kişi stadımızı doldurduğumuzda bir üst tura çok rahat çıkacağımızı düşünüyorum" 

HER BÖLGEYE TRANSFER YAPABİLİRİZ

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, forvet transferi konusunda belli bir aşamaya geldiklerini kaydetti.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, forvet transferi konusunda belli bir aşamaya geldiklerini kaydetti. 3-0 kazandıkları Bate Borisov maçı sonrası açıklamalarda bulunan Özgökçen, "Taraftarlarımız forvet transferi bekliyor. Belli bir aşama geldik. İnşallah mutlu sona ulaşırız" dedi

Özgökçen, Konyaspor için transfer sürecinin, transfer dönemi bitinceye kadar devam edeceğini, fırsat transferleri olduğu takdirde her bölgeye transfer yapabileceklerini söyledi.

TARAFTARA MESAJ

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise, "Avrupa kupalarına zaferle başladık. Harika geceyi bize yaşatan tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Sırada büyük taraftarımızın önünde oynayacağımız rövanş maçı var. Evimizi hep beraber şölen yerine çevirelim..." dedi.

RÖVANŞIN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI 

Konyaspor - BATE Borisov UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçının biletleri satışa çıktı

Perşembe günü taraftarının önüne skor avantajıyla çıkacak Anadolu Kartalı, BATE ile oynanacak rövanş maçının biletlerini satışa çıkardı. Passo gişelerinden alınacak kağıt biletlerle maça girilebilecek. Konyaspor'da hedef 42 bin!

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.