İki Ortak 5 Ay Arayla Cinayete Kurban Gitti

İki Ortak 5 Ay Arayla Cinayete Kurban Gitti

Adana'nın Ceyhan ilçesi'nde 35 yaşındaki esnaf Ahmet Atalay, otomobiliyle seyir halindeyken, motosikletle yaklaşan kimliği belirsiz kişilerin tabancalı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Öldürülen Ahmet Atalay'ın 5 ay önce de iş ortağı...

Adana'nın Ceyhan ilçesi'nde 35 yaşındaki esnaf Ahmet Atalay, otomobiliyle seyir halindeyken, motosikletle yaklaşan kimliği belirsiz kişilerin tabancalı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Öldürülen Ahmet Atalay'ın 5 ay önce de iş ortağı 35 yaşındaki Atilla Çalış, silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Ve bu saldırının failleri hala aranıyor.

Önceki gün meydana gelen saldırıda hayatını kaybeden Ahmet Atalay evli ve iki çocuk babasıydı. Olayı duyan Atalay’ın yakınları hastanenin acil girişi önünde bir süre ümitli bir haber beklediler. Bir süre sonra Atalay’ın öldüğü haberi yakınlarını adeta yıktı. Hemen acil servis görevlileri kriz geçirenlere müdahalede bulundu. Atalay'ın yakınları bu saldırıyı yapanların bir an önce yakalanmasını istiyor. Kanın kanla temizlenemeyeceğini ifade eden Atalay'ın yakınları saldırganların bir an yakalanıp gerekli cezanın verilmesini istiyorlar.

Sakinleştirilen Atalay’ın eşi ve yakınlarını diğer yakınları arabalara bindirerek hastaneden alarak evlerini götürdüler. Geçtiğimiz Perşembe sabah 10 sularında gerçekleşen olay, Ceyhan’ın Sarısakal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tüp gaz bayii işletmeciliği yapan Ahmet Atalay'ın yönetimindeki 01 V 3426 plakalı özel otomobiliyle seyir halindeyken, arkasından gelen motosikletli kişi ya da kişilerce tabancayla ateş açılması sonucu Atalay, direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobiliyle kaldırıma çıktı. Saldırganlar, otomobil durduktan sonra da arabanın yanına yaklaşarak arabanın içindeki Ahmet Atalay’a ateş ederek Atalay’ı infaz ettiler. Olay yerine gelen ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Atalay hastanede hayatı kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis olay yerinde ve etrafında yaptığı inceleme sonucu 35 boş kovan buldu. Polis, artan kalabalık nedeniyle hastanede ve olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

5 AY ÖNCE DE ORTAĞI ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatırken, Ahmet Atalay'ın ortağı Atilla Çalış da 5 ay önce silahlı saldırıya uğramıştı. Geçen haziran ayında meydana gelen olayda Atilla Çalış, eşi Bilge ile evinden ayrılıp elektrikli bisikletiyle giderken yanına gelen beyaz renkli bir otomobilden silahla üzerine açılan ateş sonucu yaşamını yitirmişti. Çalış'ın zanlıları halen yakalanamadı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.