İhsaniye adil hakem istiyor

İhsaniye adil hakem istiyor

Ekinci: İhsaniye Gençlerbirliği olarak Selçukspor'la oynayacağımız maçı yönetecek hakemlerin hata yapabileceklerini daha maça çıkmadan kabul ediyoruz. Tek isteğimiz skora tesir etmesinler

SEZONUN EN KEYİFLİ MAÇI OLACAK

Amatör Küme Süper Grup’ta bu hafta bütün gözler İhsaniye Gençlerbirliği ile Selçukspor arasında oynanacak  maça çevrildi. Ligin yenilgisiniz iki takımını bir araya getirecek maçın sonucu sadece grubun zirvesini değil diğer takımları da yakından ilgilendiriyor.  Aldığı üç beraberlik ile kredisini tüketen İhsaniye Gençlerbirliği’nde tek hedef karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak. Selçukspor ise namağlup ünvanını bu maçta da devam ettirmek istiyor.

İhsaniye Gençlerbirliği sportif direktörü Hüseyin Ekinci kritik maç öncesi verdiği demeçte karşılamayı yönetecek hakemleri belirleyecek kurula  hassasiyet çağrısında bulundu. Ekinci pazar günü oynanacak maça tüm sporseverleri davet ederken önemli açıklamalar yaptı. İGB sportif direktörü şöyle konuştu:

“Yönetimler, teknik sorumlular, futbolcular ve hakemlerin bu maçta yapacağı telafisi mümkün olmayan hata ya da hatalar bir takımın bir sezon boyunca verdiği emekleri yerle bir edebilir. Elbette futbolun her kademesinde yer alan unsurlar gibi hakemler de hata yapabilir ve nitekim bu sezon defalarca bu hatalar yüzünden puan kaybı yaşadık. Hakem konusu sadece amatör kümenin problemi değil. Bugün bütün dünyada özellikle kaybeden takımların üzerlerindeki sorumluluğu başka bir tarafa yıkmak ve hedef değiştirmek için amiyane tabirle günah keçisi olarak hakemleri ortaya atmaları artık kanıksanmış bir durum. Bunun farkındayız. Lakin  her şeye rağmen ciddi sıkıntıların yaşandığını da görmezden gelmek iyimserlik olur. Kısacası ligin en kritik maçını bu hafta mücadelelerine saygı duyduğumuz bir ekiple, Selçukspor ile oynayacağız. İhsaniye Gençlerbirliği olarak maçı yönetecek hakemlerin hata yapabileceklerini daha maça çıkmadan kabul ediyoruz. Tek isteğimiz 90+ dakikalar sonunda hakemlerimizin skoru etkileyecek kararların altına imza atmamaları. Bunun için ligin en kritik maçına yapılacak hakem atamasında hassasiyet rica ediyoruz. Şimdiden kıymetli rakibimize ve maçı yönetecek hakemlerimize başarılar diliyor hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını temenni ediyoruz.”

İhsaniye Gençlerbirliği’nde yönetim hafta sonunda alınan sürpriz beraberliğe rağmen ilk antremanda takımı yalnız bırakmadı ve tam kadro futbolcuların yanında oldu. Öte yandan Muhasebe Gençlerbirliği maçında sakatlanan Furkan dışında takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.